Ανατροπή στις Ευρωεκλογές: Ο Ζαγοράκης ξεπέρασε σε σταυρούς τον Αμυρά (vid)

Gazzetta team
Ανατροπή στις Ευρωεκλογές: Ο Ζαγοράκης ξεπέρασε σε σταυρούς τον Αμυρά (vid)
Ο απερχόμενος Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας αν και βρισκόταν πίσω από τον Γιώργο Αμυρά με πολλές χιλιάδες ψήφους διαφορά, πλέον βρίσκεται στην όγδοη θέση των υποψηφίων της αξιωματικής αντιπολίτευσης κι όπως όλα δείχνουν θα ανανεώσει την θητεία του στο Ευρωκοινοβούλιο.

Με ένα απίστευτο ντεμαράζ τις τελευατίες ώρες, ο πρώην αρχηγός της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου και απερχόμενος Ευρωβουλευτής Θόδωρος Ζαγοράκης ξεπέρασε σε σταυρούς τον συνυποψήφιό του Γιώργο Αμυρά, έχοντας αποκτήσει μεγάλο προβάδισμα για την όγδοη και τελευταία εκλόγιμη θέση στο ευρωψηφοδέλτιο της Νάς Δημοκρατίας.

Πιο συγκεκριμένα, με την ενσωμάτωση των σταυρών των υποψηφίων να βρίσκεται σε ποσοστό 59,85% ο Θόδωρος Ζαγοράκης προηγείται με σχεδόν 600 ψήφους του Γιώργου Αμυρά.

Ο πρώην αρχηγός της Εθνικής έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής 111.530 σταυρούς και ο Γιώργος Αμυράς 110.923 σταυρούς, μία διαφορά που όμως αναμένεται να αυξηθεί περισσότερο, όσο στην ενσωμάτωση συμπεριλαμβάνονται εκλογικά τμήματα της Βορείου Ελλάδας, στα οποία ο Θόδωρος Ζαγοράκης έχει προβάδισμα έναντι του συνυποψηφίου του.

Στην 10η θέση ακολουθεί η Βίκυ Φλέσσα με 99.197 ψήφους.