Ο Παπανδρέου προηγείται στη... μάχη των Νίκων για την Ευρω-πρωτιά στο ΚΙΝΑΛ (pic)

Gazzetta team
Ο Παπανδρέου προηγείται στη... μάχη των Νίκων για την Ευρω-πρωτιά στο ΚΙΝΑΛ (pic)
Τα... βαριά χαρτιά του Κινήματος Αλλαγής δίνουν την μάχη της πρωτιάς και της εισόδου στην Ευρωβουλή όπως προκύπτει από πρόσφατες δημοσκοπήσεις ενόψει των εκλογών της Κυριακής!

Ο Νίκος Παπανδρέου, οι δύο νυν Ευρωβουλευτές, Νίκος Ανδρουλάκης και Ευα Καϊλή, αλλά και ο μέχρι πριν μερικές μέρες Δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης φαίνεται ότι είναι οι... εκλεκτοί των ψηφοφόρων του Κινήματος Αλλαγής καθώς βρίσκονται στην πρώτη τετράδα των προτιμήσεων! Μάλιστα προκύπτει... μάχη των Νίκων, καθώς μεγάλη διαδικτυακή έρευνα της εταιρείας VoxPop του Μαΐου, με δείγμα 11.000 ερωτηθέντων δείχνει πρωτιά για τον Νίκο Παπανδρέου, με τον Νίκο Ανδρουλάκη να ακολουθεί!

Συγκεκριμένα ο κ. Παπανδρέου προηγείται του κ. Ανδρουλάκη με 3 ποσοστιαίες μονάδες αφού από 931 ψηφοφόρους του Κινήματος Αλλαγής, με 4 επιλογές (τετρασταυρία) παίρνει το 50.6% των προτιμήσεων και ο νυν Ευρωβουλευτής το 47,4%. Τρίτος έρχεται ο Γιώργος Καμίνης και τέταρτη η Εύα Καϊλή. Σε πρόσφατη κυλιόμενη έρευνα της ίδιας εταιρείας η μάχη είναι πιο δύσκολη εφόσον στην κορυφή υπάρχει ισοπαλία στο 48,7%!

Τα παραπάνω ευρήματα τα διαπιστώνει και δημοσκόπηση της ΚΑΠΑ Research, όπου δίνει πάλι πρώτη θέση στον Νίκο Παπανδρέου, αλλά με ελάχιστη διαφορά από τον δεύτερο, τον Νίκο Ανδρουλάκη. Αν μη τι άλλο με όλα τα παραπάνω μάλλον πρέπει να νιώθουν δικαιωμένοι στο Κίνημα Αλλαγής, που από την αρχή έκαναν λόγο για ένα εξαιρετικά δυνατό ψηφοδέλτιο και προσδοκούν να βρει απήχηση και στο εκλογικό σώμα!

ΜΑΙΟΣ 2019 VoxPop

1. Νίκος Παπανδρέου 50.5%

2. Νίκος Ανδρουλάκης: 48,7%

3. Γιώργος Καμίνης: 45.9%

4. Εύα Καϊλή: 38.6%

ΚΥΛΙΟΜΕΝΗ ΜΑΙΟΣ 2019 VoxPop

  1. Νίκος Παπανδρέου: 48,7%

  2. Νίκος Ανδρουλάκης: 48,7%

  3. Γιώργος Καμίνης: 45.9%

  4. Εύα Καϊλή: 41.4%