Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος κάνει μαγικά και λύνει... έτοιμο κύβο του Ρούμπικ (vid)

Gazzetta team
Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος κάνει μαγικά και λύνει... έτοιμο κύβο του Ρούμπικ (vid)
Στη μάχη του σταυρού έχουν ριχτεί χιλιάδες υποψήφιοι για τις δημοτικές, περιφερειακές κι ευρωπαϊκές εκλογές ανά την Ελλάδα, με πολλούς να προσπαθούν με κάθε τρόπο να τραβήξουν την προσοχή των ψηφοφόρων και να προσελκύσουν όσο μεγαλύτερη δημοσιότητα μπορούν εν όψει της 26ης Μαΐου.

Σε αυτό ακριβώς το μήκος κύματος βρίσκονται πολλά από τα προεκλογικά σποτ υποψηφίων που κατακλύζουν καθημερινά τα social media, ωστόσο μερικά από τους αυτά έχουν κάνει πολλά βήματα μπροστά, καταφέρνοντας να κερδίσουν επάξια μία θέση στα πιο trash προεκλογικά σποτ που έχουν υπάρξει ποτέ.

Ένα από αυτά τα «διαμαντάκια», λοιπόν, δημιούργησε και δημοσιοποίησε ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Εμμανουήλ Παππά, Κώστας Σίκαλος, ο οποίος αποφάσισε να αποδείξει εμπράκτως ότι το τρίπτυχο «Ικανότητα - Πρόκληση - Αποτελεσματικότητα» (όπως τιτλοφορείται το προεκλογικό του σποτάκι) ανταποκρίνεται και με το παραπάνω στην πραγματικότητα.

Ο Σερραίος υποψήφιος δεν φαίνεται να διστάζει στιγμή και δοκιμάζει την τύχη του σε οποιαδήποτε πρόκληση, είτε πρόκειται να λύσει έναν... ολοκληρωμένο κύβο του Ρούμπικ, είτε να καταφέρει να πετάξει στον αέρα ένα μπουκάλι νερό κι αυτό να προσγειωθεί... όρθιο.

Απολαύστε υπεύθυνα...