Δημοσκόπηση: Η Pulse δίνει μονοψήφια διαφορά ανάμεσα σε Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ

Gazzetta team
Δημοσκόπηση: Η Pulse δίνει μονοψήφια διαφορά ανάμεσα σε Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ
Μονοψήφια διαφορά μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ σε ευρωεκλογές και εθνικές εκλογές αποτυπώνει δημοσκόπηση της Pulse για λογαριασμό του ΣΚΑΙ.

Μικρότερη από τις 10 ποσοστιαίες μονάδες καταγράφεται η διαφορά μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ τόσο για τις Ευρωεκλογές όσο και για τις Εθνικές εκλογές, σύμφωνα με έρευνα της Pulse για λογαριασμό του ΣΚΑΙ.

Στην έρευνα σχετικά με τις Ευρωεκλογές και στην Πρόθεση Ψήφου, η Νέα Δημοκρατία προηγείται με 8 ποσοστιαίες μονάδες και 29,5% έναντι 21,5% του ΣΥΡΙΖΑ. Ακολουθούν δίνοντας μάχη για την τρίτη θέση Κίνημα Αλλαγής και Χρυσή Αυγή με 7% και ακολουθεί το ΚΚΕ με 5%.

Τα αντίστοιχα ποσοστά μετά την αναγωγή επί των εγκύρων διαμορφώνονται ως εξής: Νέα Δημοκρατία 31%, ΣΥΡΙΖΑ 22%, Κίνημα Αλλαγής 7,5%, Χρυσή Αυγή 7,5% και ΚΚΕ 5,5%.

Στην μέτρηση σχετικά με τις Εθνικές Εκλογές η Νέα Δημοκρατία στο 30,5% την ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στο 22%. Το Κίνημα Αλλαγής ακολουθεί με 7,5%, ενώ η Χρυσή Αυγή βρίσκεται στο 7%. Ακολουθεί το ΚΚΕ με 5%.

Τα αντίστοιχα ποσοστά μετά την αναγωγή επί των εγκύρων διαμορφώνονται ως εξής: Νέα Δημοκρατία 32,5%, ΣΥΡΙΖΑ 23%, Κίνημα Αλλαγής 8%, Χρυσή Αυγή 7,5%, ΚΚΕ 5,5%.

Πηγή: reader.gr