Η πίκρα του Αυτιά για τη μη επιλογή στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ (vid)

Gazzetta team
Η πίκρα του Αυτιά για τη μη επιλογή στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ (vid)
Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής δεν θα είναι υποψήφιος στις προσεχείς Ευρωεκλογές και εξέφρασε την πικρία του για όσους «τρόμαξαν» από το υπέρ του ρεύμα.

Με έκδηλη την απογοήτευση και την πικρία για την μη συμπερίληψή του στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας για τις προσεχείς Ευρωεκλογές, ο Γιώργος Αυτιάς έστρεψε τα βέλη τους προς όσους «τρόμαξαν» από τις μετρήσεις που έδειχναν την προτίμηση των ψηφοφόρων στο πρόσωπο του δημοσιογράφου και παρουσιαστή.

Ο Γιώργος Αυτιάς, λίγες ημέρες μετά την γνωστοποίηση της ανανέωσης της συνεργασίας του με το κανάλι του ΣΚΑΙ, επέλεξε να ενημερώσει ο ίδιος τους τηλεθεατές για την απουσία του ονόματός του από το γαλάζιο ευρωψηφοδέλτιο, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Εμείς δεν θα είμαστε, δεν θα είμαστε γιατί τρόμαξαν όταν πήραν τις μετρήσεις. 500.000 από όλη την Ελλάδα ήταν μεγάλο βάρος και δεν το αντέξανε. Θέλανε χαμηλά την μπάλα. Αλλά να ξέρουνε μερικοί ότι το "σταύρωσον σταύρωσον" της Μεγάλης Πέμπτης απέχει λίγα 24ωρα από την Κυριακή της Ανάστασης», ενώ την ίδια στιγμή το σουπεράκι της εκπομπής πέταγε βέλη προς πάσα κατεύθυνση αναφέροντας «Η αξιοπρέπεια, απάντηση στην πολιτική εξαπάτηση και αμετροέπεια».