Ισχυρό προβάδισμα Πατούλη για την Περιφέρεια Αττικής: Ντέρμπι για τη δεύτερη θέση

Gazzetta team
Ισχυρό προβάδισμα Πατούλη για την Περιφέρεια Αττικής: Ντέρμπι για τη δεύτερη θέση
Απόλυτο φαβορί για την Περιφέρεια Αττικής, είναι σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση για την Περιφέρεια Αττικής, ο Γιώργος Πατούλης.

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και απερχόμενος Δήμαρχος Αμαρουσίου, δείχνει να έχει πολύ μεγάλο προβάδισμα σε σχέση με την Ρένα Δούρου και τον Γιάννη Σγουρό, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Metron Analysis για λογαριασμό του Βήματος της Κυριακής.

Σε αυτήν ο Γιώργος Πατούλης, καταγράφει ποσοστό 30% και ακολουθούν ισοψηφώντας στην 2η θέση η νυν Περιφερειάρχης Ρένα Δούρου και ο πρώην Γιάννης Σγουρός με 14%.

Αρκετά πιο κάτω, ισοψηφούν και ο Γιάννης Πρωτούλης που κατεβαίνει με ρο ΚΚΕ κι ο χρυσαυγίτης Ηλίας Παναγιώταρος στο 4%.

Προβάδισμα Πατούλη και στον δεύτερο γύρο

Όσον αφορά στην πρόθεση ψήφου στο δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, ο Γιώργος Πατούλης εμφανίζεται φαβορί απέναντι στη Ρένα Δούρου με ποσοστό 50% έναντι 20% της νυν περιφερειάρχη, ενώ απέναντι στον Γιάννη Σγουρό τα αντίστοιχα ποσοστά έινια 45% για τον δήμαρχο Αμαρουσίου και 28% για τον υποψήφιο του Κινήματος Αλλαγής.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί πως ο Γιώργος Πατούλης έχει προβάδισμα σε όλες τις επαγγελματικές και κοινωνικές κατηγορίες αλλά και σε όλες τις ηλικίες των ψηφοφόρων εκτός από τις ηλικίες 17-34 στις οποίες προηγείται η Ρένα Δούρου.