Επίθεση Νίκου Παππά σε Βαγγέλη Μαρινάκη

Gazzetta team
Επίθεση Νίκου Παππά σε Βαγγέλη Μαρινάκη
Επίθεση του Νίκου Παππά στον Βαγγέλη Μαρινάκη, τον οποίο κατηγόρησε οτι ελέγχει και χρηματοδοτεί τη Νέα Δημοκρατία, αναφερόμενος παράλληλα και στην εμπλοκή του στην υπόθεση του Noor1.

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η κόντρα των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ με τη Νέα Δημοκρατία και τον Βαγγέλη Μαρινάκη...

Τελευταίο... επεισόδιο, ήταν οι δηλώσεις του Νίκου Παππά το πρωί της Παρασκευής στο Open, όταν και εξαπέλυσε επίθεση στο αφεντικό του Ολυμπιακού.

Αφορμή αποτέλεσε η ερώτηση που δέχθηκε για τα θέματα που «σηκώνει» κάθε μία από τις δύο πλευρές... Ο μεν ΣΥΡΙΖΑ αυτό της Novartis, η δε ΝΔ αυτό του Μανώλη Πετσίτη και της γενικής γραμματέας Καταπολέμησης της Διαφθοράς, Αναστασίας Ξεπαπαδέα.

Αναφερόμενος στο δεύτερο, στο οποίο είναι και άμεσα εμπλεκόμενος, καθώς πρόκειται για φίλο του, είπε: «Η ΝΔ έχει βρει ένα θέμα που είναι σαν την Coca Cola, πάει με όλα. Σκάει το ζήτημα των δανείων των κομμάτων, ανοίγουν αυτό το ζήτημα, σκάει η καταδίκη στενού συνεργάτη του Κ. Μητσοτάκη για υπόθεση παιδεραστίας, επανέρχονται, σκάει η υπόθεση χρηματοδότησης του οικογενειακού προϋπολογισμού του κ. Μητσοτάκη από εταιρεία offshore δια μέσου της συζύγου του, ανοίγουν ξανά το ζήτημα. Πάει με τη μέθοδο, δημοσίευμα, ανακοίνωση».

Στη συνέχεια μάλιστα, εξαπέλυσε επίθεση στον Βαγγέλη Μαρινάκη, λέγοντας: «Ο κύριος Μαρινάκης είναι προφανέστατο οτι ελέγχει και χρηματοδοτεί τη Νέα Δημοκρατία. Ο κύριος Μαρινάκης, ο οποίος είναι διωκόμενος για την υπόθεση του πλοίου που μετέφερε ναρκωτικά, έχει μπει στην αιχμή του δόρατος σε σχέση με αυτή την επίθεση».