Ο ακτιβιστής που είναι γεμάτος τατουάζ και βρίσκεται στο ψηφοδέλτιο του Πατούλη (pics)

Gazzetta team
Ο ακτιβιστής που είναι γεμάτος τατουάζ και βρίσκεται στο ψηφοδέλτιο του Πατούλη (pics)
Ο ακτιβιστής, Παναγιώτης Μήλας, είναι υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με το Συνδυασμό «Νέα Αρχή για την Αττική» του υποψήφιου Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη.

Την υποψηφιότητα του ακτιβιστή Παναγιώτη Μήλα στον Κεντρικό Τομέα Αθηνών με το συνδυασμό «Νέα Αρχή για την Αττική» ανακοίνωσε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης. Ο κ. Μήλας είναι ακτιβιστής, με έντονη εθελοντική δράση και με ιδιαίτερη ευαισθησία στην κακοποίηση των ζώων και την προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Επιπλέον είναι ιδρυτής της εθελοντικής ομάδας Angels.

Με αφορμή την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Παναγιώτη Μήλα ο κ. Πατούλης υπογράμμισε τα εξής: «Καλωσορίζω τον Παναγιώτη Μήλα στο συνδυασμό μας Νέα Αρχή για την Αττική. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που ο Παναγιώτης γίνεται μέλος της ομάδας μας. Η έντονη κοινωνική του δράση, η προσφορά του στο συνάνθρωπο καθώς και η ευαισθησία που επιδεικνύει σε θέματα που αφορούν στην κακοποίηση των ζώων, θα συμβάλουν καθοριστικά στην προσπάθειά μας για μια Νέα Αρχή για την Αττική.

Όλοι Μαζί με ενότητα και δύναμη διαμορφώνουμε μία ισχυρή ομάδα ανθρώπων που προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο. Δίνουμε τη μάχη για να επιτευχθεί η μεγάλη ανατροπή στην Αττική και στις ζωές μας».

Ο Γιώργος Πατούλης σηκώθηκε να χορέψει ζεϊμπέκικο κι έδωσε πόνο (vids)

Ο Παναγιώτης Μήλας

Ο Παναγιώτης Μήλας είναι ακτιβιστής με έντονη εθελοντική δράση με ιδιαίτερη ευαισθησία στην κακοποίηση των ζώων και στην προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Είναι ιδρυτής της εθελοντικής ομάδας Angels. Έχει κερδίσει την αγάπη του κόσμου και ιδιαίτερα των νέων, συμβάλλοντας στη διάσωση πολλών ζώων. Μεταξύ άλλων συμμετέχει ενεργά στην αντιμετώπιση του προβλήματος της αστεγίας και στην προάσπιση της ανθρώπινης αξιοπρέπειας. Όραμά του είναι η ευαισθητοποίηση της νεολαίας για μια κοινωνία με πιο ανθρώπινο πρόσωπο. Για μια κοινωνία που δεν θα γυρνά την πλάτη στον πόνο, τη δυστυχία και την αδικία που επικρατεί γύρω της.