Πολάκης σε Επίτροπο Υγείας: «Το τσιγάρο θα το κόψω όταν θέλω... ok guy?» (pic)

Gazzetta team
Πολάκης σε Επίτροπο Υγείας: «Το τσιγάρο θα το κόψω όταν θέλω... ok guy?» (pic)
Ο Παύλος Πολάκης σε καυστική ανάρτηση... απάντησε στον Επίτροπο Υγείας, Βιτένις Αντριουκαΐτις.

«Το τσιγάρο θα το επιλέξω με ελεύθερη βούληση εγώ», απαντάει με το συνηθισμένο του ύφος ο Παύλος Πολάκης στον Επίτροπο Υγείας, Βιτένις Αντριουκαΐτις, ο οποίος νωρίτερα την Τρίτηεξέφρασε την οργή του, σχολιάζοντας τη φωτογραφία του αναπληρωτή υπουργού Υγείας να καπνίζει σε συνέντευξη Τύπου.

Με ανάρτησή του στο Facebook, ο κ. Πολάκης «συμβουλεύει» επίσης τον Επίτροπο να «μάθει πριν μιλήσει», χρεώνοντάς του άγνοια για το έργο του στο υπουργείο υγείας και ισχυρίζεται ότι «τη φωτογραφία που κρατάς την τράβηξε κρυφά κάποιος».

Υπογράφει το ποστ του με τη φράση «ΟΚ GUY???», ενοχλημένος προφανώς από τη λέξη «τύπος» που χρησιμοποίησε ο Αντριουκαΐτις, όταν αναφερόταν στον κ. Πολάκη.

«Προς κύριο Βιτενις Αντριουκαιτις :

-Αυτος ο"τύπος" κύριε επίτροπε ασχολείται τρία χρονια με πιο σοβαρά πράγματα στο χωρο της υγείας απο το τςιγαρο .Μαθε πριν μιλήσεις !!!
-Ειναι ψέμματα πως δεν φορούσε κανεις γραβάτα οταν ήρθατε στο Υπουργειο.Ο θυρωρός στην είσοδο φορούσε .Εγω δεν φοράω .Οι γραβατωμένοι που πέρασαν απο δω χρεωκοπησαν τη χώρα μας .Αυτους πολεμάμε .Μαθε πριν μιλήσεις !!
-το τσιγάρο θα το κόψω οταν το επιλέξω με ελεύθερη βούληση εγω (δεν αργεί η απόφαση ,αλλα θα ειναι δική μου)
-Τη φωτογραφία που κρατάς την τράβηξε κρυφά κάποιος εκπρόσωπος εταιρείας Υγειονομικου υλικού που ειχαμε καλέσει σε συναντηση διαπραγματευςης στο υπουργείο και τους αναγκάσαμε να κατεβάσουν 20% τις τιμές που πουλούσαν τα είδη τους στα νοςοκομεια της χώρας μας(Υλικα επεμβατικής καρδιολογίας )
Η φωτογραφία ειναι οταν έληξε η συναντηση και την αναπαρήγαγαν πολλα ΜΜΕ τηλεοπτικά και ιντερνετικα απο τα οποια κόψαμε περίπου 6-10 εκατομμύρια ευρω διαφημιςτικη δαπάνη το χρόνο που έπαιρναν ΚΑΚΩΣ απο το Υπ Υγειας!
Ρωτα ενα συνάδελφο σου απο την Ελλάδα ,εκει στην ευρωπαϊκή επιτροπή ,(φοράει και γραβάτα πάντα) πόσα τους έδινε καθε χρόνο για προβολή μηνυμάτων της αντικαπνιστικής εκστρατείας τα οποια ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ!!!!!

OK "GUY"???
Yours sincerely
Pavlos Polakis deputy Minister of Health».

Πηγή: reader.gr