Ψαριανός: «Δεν θα γίνω κυρά Κατίνα ή μπουγαδοπνίχτρα στη ρούγα»

Gazzetta team
Ψαριανός: «Δεν θα γίνω κυρά Κατίνα ή μπουγαδοπνίχτρα στη ρούγα»
Ο Γρηγόρης Ψαριανός έριξε λάδι στην φωτιά στην κόντρα με τον Σταύρο Θεοδωράκη: «Δεν θα γίνω κυρά Κατίνα όπως ο φίλος μου ο Σταύρος».

Η κόντρα που έχει ανοίξει από τη διάλυση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Ποταμιού και έπειτα, γίνεται όλο και σφοδρότερη, μεταξύ Γρηγόρη Ψαριανού και Σταύρου Θεοδωράκη.

Οι δυο τους άλλωστε έχουν «τζαρτζαριστεί» και στη Βουλή όταν διασταυρώθηκαν στο περιστύλιο, την ημέρα της συζήτησης της κύρωσης της Συμφωνίας των Πρεσπών στην Ολομέλεια. Το Ποτάμι, έχει ανεβάσει τους τόνους το τελευταίο δεκαήμερα, δίνοντας στη δημοσιότητα ηχητικά από τις τοποθετήσεις Αμυρά και Ψαριανού που «ξόρκιζαν» κάθε ενδεχόμενο αποχώρησής τους.

Σε δηλώσεις του στο ρ/σ ΘΕΜΑ, ο Γρηγόρης Ψαριανός αφήνει τονίζει ότι ο Ζόραν Ζάεφ γνώριζε τη στάση που θα κρατήσει το Ποτάμι εδώ και 9 μήνες. Σημείωσε πως ο ίδιος είχε προτείνει στο κόμμα του να επιλέξουν την ανοχή αλλά ο πρόεδρος του απάντησε «έχω δεσμευθεί να ψηφίσω τη Συμφωνία».

Σχολιάζοντας μάλιστα τη συγκεκριμένη φράση, τόνισε «ας μην τα ανακατεύουμε άλλο τα πράγματα γιατί βρωμάνε. Υπάρχουν συναντήσεις περίεργες, συμφωνίες περίεργες, υπάρχει ανάμειξη πρεσβειών σε συγκεκριμένες συναντήσεις ας μην τα σκαλίζουμε».

Ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής χαρακτήρισε απαράδεκτη τη διαρροή της ηχογραφημένης ομιλίας του, σημειώνοντας πως τα πρακτικά δεν ηχογραφούνταν, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να κινηθεί νομικά για τις συγκεκριμένες διαρροές. «Μπορώ να μεταφέρω επί λέξη πράγματα που μου έχει πει ο Θεοδωράκης ενώπιον άλλων, εγώ δεν θα γίνω κυρά Κατίνα ή κυρ Σταύρος, δεν θα γίνω μπουγαδοπνίχτρα στη ρούγα όπως ο φίλος μου ο Σταύρος» τόνισε καταλήγοντας.

Πηγή: reader.gr