Η Μαρίνα Πατούλη κατεβαίνει για Δήμαρχος Αμαρουσίου

Gazzetta team
Η Μαρίνα Πατούλη κατεβαίνει για Δήμαρχος Αμαρουσίου
Τα Βόρεια Προάστια δεν θα ξεμπερδέψουν έτσι εύκολα με την οικογένεια, παρά το γεγονός οτι ο Γιώργος Πατούλης είναι υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής.

Η υποψηφιότητα του Γιώργου Πατούλη για την θέση του περιφερειάρχη Αττικής, έδειξε οτι ο Δήμος Αμαρουσίου αλλάζει οριστικά χέρια. Ωστόσο κάτι τέτοιο είναι πιθανό να μην γίνει, αν επιβεβαιωθούν τα... σενάρια που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Κάνε like στην σελίδα του Gazzetta.gr/plus στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!

Αυτά λοιπόν θέλουν την Μαρίνα Πατούλη, να εξετάζει πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να θέσει υποψηφιότητα, προκειμένου να διαδεχθεί τον σύζυγό της. Μάλιστα, η υπόθεση φαίνεται να είναι πολύ προχωρημένη, σε τέτοιο σημείο μάλιστα που μέσα στις επόμενες ημέρες, ενδεχομένως, να υπάρχουν και ανακοινώσεις.

Η εξέλιξη αυτή, μόνο θετικά δεν έγινε δεκτή στους κύκλους της ΝΔ, καθώς θα προκαλέσει ρήγμα στον συγκεκριμένο Δήμο, όπου ήδη έχει γίνει γνωστό οτι στις εκλογές θα κατέβει ο Θοδωρής Αμπατζόγλου, στενός συνεργάτης του Βαγγέλη Μεϊμαράκη και στέλεχος της ΝΔ.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην Μαρίνα Πατούλη είχε προταθεί θέση στη λίστα των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων του Κώστα Μπακογιάννη για τον δήμο Αθηναίων, εκείνη αρνήθηκε.