Ο καυγάς Βούτση-Μητσοτάκη και το σαρδάμ Τσακαλώτου στην συζήτηση για τον προϋπολογισμό στη Βουλή (vids)

Gazzetta team
Ο καυγάς Βούτση-Μητσοτάκη και το σαρδάμ Τσακαλώτου στην συζήτηση για τον προϋπολογισμό στη Βουλή (vids)
Ένταση επικράτησε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, στη συζήτηση του προϋπολογισμού στη Βουλή, ενώ το σαρδάμ του υπουργού Οικονομικών ήρθε για να ελαφρύνει λίγο την τεταμένη ατμόσφαιρα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αντέδρασε σε ατάκα βουλευτή της συμπολίτευσης, που έδειξε να... βαριέται όταν εκείνος σημείωσε ότι θα μιλήσει επιγραμματικά για όσα αποφάσισε η Νέα Δημοκρατία στο Συνέδριό της.

«Αν είστε κουρασμένη να πάτε έξω» κάλεσε την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, οργισμένος ο Κυριάκος Μητσοτάκης, προκαλώντας την παρέμβαση του Νίκου Βούτση.

«Αν δεν μπορείτε να κάνετε τη δουλειά σας, να κατεβείτε κάτω» αντέτεινε στον πρόεδρο της Βουλής, ενώ συνεχίζοντας σε ακόμα πιο έντονο ύφος είπε «Όταν οι συνάδελφοι του ΣΥΡΙΖΑ ασχημονούν και δεν μπορείτε να επιβάλλετε την τάξη, θα την επιβάλλω εγώ».

«Δεν είστε ούτε στο Συνέδριό σας, ούτε σε τάξη σχολείου» ήταν η απάντηση του Νίκου Βούτση, ενώ ακολούθησε και μία μικρή στιχομυθία για το ποιος βρίσκεται σε προεκλογική περίοδο.

Το σαρδάμ Τσακαλώτου με το «χρονοντούλαπο»

Λίγη ώρα μετά τον έντονο διάλογο μεταξύ Βούτση και Μητσοτάκη, στο βήμα ανέβηκε ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Αναφερόμενος στην προγενέστερη τοποθέτηση βουλευτή του ΚΚΕ, ο κ.Τσκαλώτος υπέπεσε σε σαρδάμ με την λέξη χρονοντούλαπο...