Με τέσσερα tweets προσπάθησε ο Νίκος Παππάς να «αποχαιρετήσει» τον παραιτηθέντα Κοτζιά (pics)

Gazzetta team
Με τέσσερα tweets προσπάθησε ο Νίκος Παππάς να «αποχαιρετήσει» τον παραιτηθέντα Κοτζιά (pics)
H παραίτηση Κοτζιά από το υπουργείο Εξωτερικών προκάλεσε αμηχανία κι αναστάτωση στα κυβερνητικά στελέχη και στους υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ, με πρώτο «θύμα», το υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκο Παππά.

Αμηχανία εντός των κυβερνητικών κύκλων έχει προκαλέσει η παραίτηση του Νίκου Κοτζιά από την θέση του υπουργού Εξωτερικών, με αφορμή την κόντρα του με τον Πάνο Καμμένο, στον απόηχο της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής κι ένας εκ των στενότερων συνεργατών του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Παππάς, φάνηκε αρκετά «μπερδεμένος» σχετικά με τα όσα θα έπρεπε να πει μετά την παραίτηση Κοτζιά και με αλλεπάλληλα «τιτιβίσματά» του μέσω του Twitter προσπάθησε να διασαφηνίσει την τελική του θέση.

Αρχικά, ο Νίκος Παππάς ανέβασε ένα tweet στο οποίο έκανε αναφορά στο «πολύ καλό έργο του Νίκου Κοτζιά στο υπουργείο Εξωτερικών», ενώ με ένα ακόμα «τιτίβισμα» συμπλήρωσε πως ο τέως υπουργός Εξωτερικών απολάμβανε της πλήρους στήριξης των συναδέλφων του υπουργών.

Τweet no.1

Η συμπλήρωση 7 λεπτά αργότερα (Tweet no.2)

Μάλλον, όμως, κάτι μεσολάβησε κι ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής ένιωσε την ανάγκη να επαναδιατυπώσει την θέση του, διαγράφοντας παράλληλα τις δύο προηγούμενες αναρτήσεις του στο Τwitter, όμως και πάλι το αποτέλεσμα δεν ήταν το επιθυμητό κι ως εκ τούτο ο Νίκος Παππάς ανέβασε ένα τελευταίο tweet, κόβoντας ολόκληρη την τελευταία πρόταση του προηγούμενου.

To τρίτο tweet του Νίκου Παππά

Το τέταρτο και τελευταίο

4 προσπάθειες για ένα tweet... Όχι κι άσχημα για τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής...

Πηγή: luben.tv