Οσμή σκανδάλου στο γραφείο του Ευρωκοινοβουλίου στην Αθήνα: Σε διαθεσιμότητα ο επικεφαλής

Gazzetta team
Οσμή σκανδάλου στο γραφείο του Ευρωκοινοβουλίου στην Αθήνα: Σε διαθεσιμότητα ο επικεφαλής
Μετά την διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας λόγω ύποπτων οικονομικών συνδιαλλαγών, αποφασίστηκε να τεθεί σε διαθεσιμότητα ο επικεφαλής του γραφείου στην Αθήνα.

Σε διαθεσιμότητα έχει τεθεί, σύμφωνα με πληροφορίες της Καθημερινής, ο επικεφαλής του γραφείου ενημέρωσης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Αθήνα, Λεωνίδας Αντωνακόπουλος, μαζί με άλλους δυο συνεργάτες του.

Ο λόγος είναι η έρευνα υπόθεσης οικονομικών ατασθαλιών στο γραφείο της Αθήνας, από την ευρωπαϊκή υπηρεσία καταπολέμησης της απάτης. «Υπήρχαν σοβαρές αμφιβολίες για ύποπτες οικονομικές συνδιαλλαγές των συγκεκριμένων ατόμων», δήλωσε η αναπληρώτρια εκπρόσωπος του Ευρωκοινοβουλίου κ. Marjory van den Broeke στην Καθημερινή.

«Η OLAF έκανε μία προκαταρκτική έρευνα της υπόθεσης και κατέληξε ότι θα χρειαστεί πλήρης έρευνα» είπε η κ. van den Broeke, ενώ τόνισε ότι δεν είναι γνωστό, όπως και με όλες τις υποθέσεις που ερευνά η OLAF, πότε θα ολοκληρωθεί. Συγχρόνως, δεν ήθελε να αναφέρει ποια είναι τα υπόλοιπα δύο μέλη του γραφείου της Αθήνας που τέθηκαν σε διαθεσιμότητα.

Πηγή: reader.gr