«Σωθήκαμε»: Ο Χίος και το Μακελειό κατεβαίνουν στις εκλογές (vids)

Gazzetta team
«Σωθήκαμε»: Ο Χίος και το Μακελειό κατεβαίνουν στις εκλογές (vids)
Από το καλύτερο πάει η πολιτική ζωή στην Ελλάδα, καθώς η είδηση οτι ο Στέφανος Χίος και το Μακελειό κατεβαίνουν στις εκλογές, μόνο αισιοδοξία προκαλεί για το μέλλον του τόπου.

Αν νομίζετε οτι τα έχετε δει όλα στην πολιτική σκηνή της χώρας, καλύτερα να κρατήσετε μικρό... καλάθι. Η Ελλάδα έχει ένα μοναδικό τρόπο πάντα να «τρυπάει» το... ταβάνι και να ξεπερνάει τον εαυτό της.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Γουλβς με αξεπέραστο Live Στοίχημα και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+)

Κάτι που αναμένεται να γίνει για ακόμη μία φορά, καθώς ο Στέφανος Χιός ανακοίνωσε οτι το Μακελειό κατεβαίνει στις επόμενες βουλευτικές εκλογές, με το κόμμα που θα έχει τον τίτλο «Κίνημα Έντιμης Πατριωτικής Δεξιάς-Επιχείρηση Καθαρά Χέρια».

Ήδη τα πρώτα videos με την ανακοίνωση έχουν ανέβει στο Youtube και περιμένουμε με αγωνία να δούμε τι ποσοστά θα συγκεντρώσει, καθώς δεδομένα θα υπάρξουν αρκετοί συμπατριώτες μας που θα αποφασίσουν να ρίξουν Χίο... δαγκωτό για να ξεβρομίσει ο τόπος.

Τι αμφιβάλλατε οτι θα υπάρξουν τόσοι; Για δείτε τι έχει περάσει από τα έδρανα της Βουλής τα τελευταία χρόνια και ίσως αναθεωρήσετε την άποψή σας.

Άρα, όσο θα πλησιάζουμε στην ημέρα που θα στηθούν οι κάλπες, να περιμένετε κάποιο ξαφνικό τηλεφώνημα από τον Στέφανο Χιό, όπως κάνει εσχάτως στα πολιτικά γραφεία της Κατερίνας Νοτοπούλου και της Έφης Αχτσιόγλου...