Στην Τουρκία η Μπακογιάννη για την ορκομωσία Ερντογάν: Σφοδρή αντίδραση Καμμένου

Gazzetta team
Στην Τουρκία η Μπακογιάννη για την ορκομωσία Ερντογάν: Σφοδρή αντίδραση Καμμένου
Η πρώην υπουργός Εξωτερικών αποδέχθηκε την επίσημη πρόσκληση από τον Τούρκο πρόεδρο, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση του υπουργού Εθνικής Άμυνας.

Στην ορκωμοσία του Τούρκου προέδρου, Ταγίπ Ερντογάν, θα παρευρεθεί η Ντόρα Μπακογιάννη μετά από πρόσκληση που δέχτηκε από τον ίδιο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η βουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός Εξωτερικών θα μεταβεί για στην Άγκυρα για την τελετή που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα.

Η ίδια με ανάρτησή της στο twitter εξήγησε τους λόγους για την αποδοχή από μέρους της, της πρότασης του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Για παιχνίδι επιπέδου και στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας επιβιβαστείτε στη Sportingbet. SportingBet.gr Όχι τυχαία επιλογή. (21+)

«Θα παραστώ στην ορκωμοσία του Ερντογάν μετά από πρόσκλησή του. Βαθύτατα πιστεύω ότι ιδιαίτερα τις δύσκολες ώρες, όταν δύο Έλληνες αξιωματικοί μας βρίσκονται άδικα στις τουρκικές φυλακές, η διατήρηση διαύλων επικοινωνίας με την τουρκική ηγεσία είναι πράξη σοβαρότητας και ευθύνης».

Άμεση ήταν η αντίδραση του υπουργού Εθνικής Άμυνας, ο οποίος με ανάρτησή του,επίσης στο twitter, σχολίασε σε έντονο ύφος την αποδοχή της πρόσκλησης του Τούρκου προέδρου.