Ο ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε ντροπιαστική την εικόνα του Μητσοτάκη

Gazzetta team
Ο ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε ντροπιαστική την εικόνα του Μητσοτάκη
Τα όσα φέρεται να είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε Μέρκελ και Σολτς, σύμφωνα με την «Εφημερίδα των Συντακτών» προκάλεσαν την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.


Ανακοίνωση εξέδωσε το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή το σημερινό δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών, στην οποία σημειώνεται: «η σημερινή αποκάλυψη της "Εφημερίδας των συντακτών" σχετικά με τα παρακάλια Μητσοτάκη σε Μέρκελ και Σολτς για να μειωθούν οι συντάξεις, δείχνει τη δεινή θέση στην οποία έχει περιέλθει ο αρχηγός της ΝΔ. Δεν περιμέναμε να φτάσει σε τέτοια επίπεδα γελοιότητας και υπονόμευσης των συμφερόντων της χώρας».

Καταλήγοντας, στην ανακοίνωσή του, το κυβερνών κόμμα προσθέτει: «είναι πραγματικά ντροπιαστική η εικόνα του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Οι αθλιότητες αυτές εκθέτουν τη χώρα μας διεθνώς».

Αναλυτικά η ανακοίνωση
Η σημερινή αποκάλυψη της "Εφημερίδας των συντακτών" σχετικά με τα παρακάλια Μητσοτάκη σε Μέρκελ και Σολτς για να μειωθούν οι συντάξεις, δείχνει τη δεινή θέση στην οποία έχει περιέλθει ο αρχηγός της Ν.Δ. Δεν περιμέναμε να φτάσει σε τέτοια επίπεδα γελοιότητας και υπονόμευσης των συμφερόντων της χώρας.

Είναι πραγματικά ντροπιαστική η εικόνα του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Οι αθλιότητες αυτές εκθέτουν τη χώρα μας διεθνώς.