Σγουρίδης: Δεχόμαστε απειλές για τις ζωές μας

Gazzetta team
Σγουρίδης: Δεχόμαστε απειλές για τις ζωές μας
Ο αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ, Παναγιώτης Σγουρίδης δήλωσε ότι τόσο ο ίδιος όσο και οι βουλευτές των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Γιώργος Λαζαρίδης και Κωνσταντίνος Κατσίκης, δέχονται απειλές για τις ζωές τους.

«Ο κ. Λαζαρίδης, ο κ. Κατσίκης δέχονται απειλές για τις ζωές τους. Εχουν απειλήσει και εμένα. Ηδη θα προχωρήσουμε σε ενέργειες οι οποίες θα πάνε στην Ασφάλεια. Υπάρχουν και από το διαδίκτυο απειλητικές αναφορές» σημείωσε ο κ. Σγουρίδης μιλώντας στο Epsilon.

Ο αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ επεσήμανε επίσης ότι «συμφωνία θα έχουμε όταν ψηφιστεί στη σκοπιανή Βουλή και κατόπιν έρθει στο ελληνικό κοινοβούλιο να ψηφιστεί. Εμείς οι ΑΝΕΛ έχουμε δηλώσει ξεκάθαρα ότι αυτή την συμφωνία δεν πρόκειται να την ψηφίσουμε, ζητάμε αυξημένη πλειοψηφία για να μπορέσουν επιτέλους να πέσουν οι μάσκες».

Σχετικά με τη δήλωση του για μη στήριξη της κυβέρνησης σε μια νέα πρόταση δυσπιστίας ανέφερε ότι «είπε ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ και στη συνέντευξη Τύπου ότι θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να μην περάσει αυτή η συμφωνία. Το ‘ότι είναι δυνατόν για να μην περάσει η συμφωνία’ νομίζω τα λέει όλα».


Πηγή: reader.gr