Ο χρυσαυγίτης Μπαρμπαρούσης κάλεσε τον στρατό σε πραξικόπημα, έξαλλος ο Βούτσης (vid)

Gazzetta team
Ο χρυσαυγίτης Μπαρμπαρούσης κάλεσε τον στρατό σε πραξικόπημα, έξαλλος ο Βούτσης (vid)
Ο Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης κάλεσε την στρατιωτική ηγεσία της χώρας να συλλάβει τους Αλέξη Τσίπρα, Προκόπη Παυλόπουλο και Πάνο Καμμένο! Έκτακτη διάσκεψη των προέδρων για την αποβολή των βουλευτών της Χρυσής Αυγής.

Πρωτοφανές επεισόδιο με βουλευτή της Χρυσής Αυγής που προέτρεψε τις Ένοπλες Δυνάμεις να συλλάβουν την ηγεσία του τόπου. Ν. Βούτσης: «Ανοιχτή προτροπή για πραξικόπημα εναντίον της Δημοκρατίας».

Συγκαλούνται άμεσα τα αρμόδια όργανα της Βουλής με εισήγηση, την αποβολή της Χρυσής Αυγής από τη συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας, μετά από ανοιχτή προτροπή του βουλευτή της, Κ. Μπαρμπαρούση να συλλάβει ο στρατός τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον Πρωθυπουργό και τον αρχηγό των ΑΝΕΛ.

«Καλώ την στρατιωτική ηγεσία της χώρας να συλλάβει τους Αλέξη Τσίπρα, Πάνο Καμμένο και Προκόπη Παυλόπουλο. Τα κεφάλια τους στις Πρέσπες» δήλωσε ο χρυσαυγίτης βουλευτής προκαλώντας έντονες αντιδράσεις.

Ο Πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης έξαλλος ανέφερε πως βρισκόμαστε προ μιας προφανούς προσπάθειας κλιμάκωσης με στόχο την πρόκληση επεισοδίων σήμερα, αύριο και την Κυριακή. Και με τη διαπίστωση ότι η τοποθέτηση του βουλευτή συνιστά ανοιχτή προτροπή για πραξικόπημα εναντίον του δημοκρατικού πολιτεύματος και για επεισόδια σε θυλάκους -αν υπάρχουν- μέσα στις Ένοπλες Δυνάμεις: «Σήμερα στο ελληνικό κοινοβούλιο πέσανε οι μάσκες. Η πολιτική δύναμη Χρυσή Αυγή ευθύτατα κάλεσε σε στρατιωτικό πραξικόπημα εναντίον του δημοκρατικού πολιτεύματος».

Ομόθυμη ήταν η καταδίκη όσων είπε ο Κ. Μπαρμπαρούσης από τα κόμματα, ενώ ο Πρόεδρος της Βουλής είπε ότι θα συγκληθούν άμεσα τα αρμόδια όργανα για τη λήψη αποφάσεων με εισήγηση να μην συμμετάσχει η Χρυσή Αυγή στη συζήτηση.