Με 10,3% προηγείται η Νέα Δημοκρατία του ΣΥΡΙΖΑ σε νέα δημοσκόπηση (pic)

Gazzetta team
Με 10,3% προηγείται η Νέα Δημοκρατία του ΣΥΡΙΖΑ σε νέα δημοσκόπηση (pic)
Σταθερά διψήφιο παραμένει το προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, που αυτή τη φορά, σύμφωνα με δημοσκόπηση της RASS για το Action24, προηγείται με 10,3 μονάδες.

Ειδικότερα, στην πρόθεση ψήφου, η ΝΔ συγκεντρώνει ποσοστό 29,7%, ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ με 19,4% ενώ στην τρίτη θέση έχει «κλειδώσει» το Κίνημα Αλλαγής με 9,7%.

Ακολουθούν Χρυσή Αυγή με 7%, ΚΚΕ 6,8% ενώ κάτω από το όριο του 3% που επιτρέπει την είσοδο στη Βουλή βρίσκονται η Ένωση κεντρώων με 2,8% και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 2,5%.

Τα νέα παιχνίδια της Novomatic, με εντυπωσιακά γραφικά και δυνατό ήχο, μόλις έφτασαν στην Sportingbet.gr! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Μοιρασμένη παρουσιάζεται η κοινή γνώμη αναφορικά με την επίλυση του ονοματολογικού της πΓΔΜ και τις εν εξελίξει διαπραγματεύσεις.

Ειδικότερα, στην ερώτηση για το «αν η συγκυρία για την επίλυση του Σκοπιανού είναι ευνοϊκή και πρέπει η κυβέρνηση να επιδιώξει λύση τώρα» το 48,3% των πολιτών συμφωνεί ή «μάλλον συμφωνεί» ενώ το 43,9% διαφωνεί ή «μάλλον διαφωνεί».

Με την πρόταση της Φώφης Γεννηματά για τη διενέργεια πρόωρων εκλογών συμφωνεί το 44% ενώ το 52,8% διαφωνεί.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, διατηρεί σαφές προβάδισμα τόσο απέναντι στον Αλέξη Τσίπρα για την καταλληλότητά του ως πρωθυπουργός όσο και έναντι όλων των πολιτικών αρχηγών για τη δημοτικότητά του με ποσοστό 38,7%.

Πηγή: reader.gr