Fashion Police ο Λοβέρδος για το ντύσιμο των Βουλευτών: «Παραπέμπει σε παραλία»

Gazzetta team
Fashion Police ο Λοβέρδος για το ντύσιμο των Βουλευτών: «Παραπέμπει σε παραλία»
Την έντονη αντίδραση του Ανδρέα Λοβέρδου προκάλεσε το ντύσιμο κάποιων βουλευτών με τον βουλευτή του Κινήματος Αλλαγής να υποστηρίζει πως «παραπέμπει σε παραλία».

Ο κ. Λοβέρδος υποστήριξε πως οι συγκεκριμένοι βουλευτές παραβιάζουν το άρθρο 75 του Κανονισμού της Βουλής αφού δεν εμφανίζονται ευπρεπώς ντυμένοι στις συνεδριάσεις.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος ζήτησε το λόγο κατά τη διάρκεια συνεδρίασης της Ολομέλειας για να επισημάνει ότι στη σημερινή συνεδρίαση υπήρξαν δύο παραδείγματα στην αίθουσα που «ξεχειλίζουν το ποτήρι» και για να υπογραμμίσει ότι δεν είναι δυνατό να εμφανίζονται βουλευτές «με περιβολή που παραπέμπει σε παραλία».

Μολονότι ο κ. Λοβέρδος δεν κατονόμασε τους δύο βουλευτές που κατά την κρίση του δεν ήταν ενδεδυμένοι με τον προσήκοντα τρόπο, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, «έδειξε» έναν βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και έναν βουλευτή της Χρυσής Αυγής.

Σύμφωνα με το άρθρο 75 του Κανονισμού της Βουλής, οι βουλευτές οφείλουν να εμφανίζονται και να συμπεριφέρονται με τρόπο πoυ να ανταποκρίνεται προς τη σοβαρότητα τoυ επιτελούμενου έργου. Επίσης οφείλουν να αποφεύγουν ενέργειες που παρενοχλούν την άνετη διεξαγωγή των εργασιών και να συμβάλλουν καθένας ατομικά στην ευπρεπή εμφάνιση της Boυλής.

Πηγή: reader.gr