Χρυσαυγίτικα... καρφιά στο Twitter για παράνομες χρηματοδοτήσεις (pics)

Gazzetta team
Χρυσαυγίτικα... καρφιά στο Twitter για παράνομες χρηματοδοτήσεις (pics)
Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Γιώργος Γερμενής και ο Ελευθέριος Συνοδινός που ανεξαρτητοποιήθηκε... καυγάδισαν στο Τwitter και πέταξαν «καρφιά» για χρηματοδοτήσεις.

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γιώργος Γερμενής και ο Ελευθέριος Συνοδινός που αποφάσισε να ανεξαρτητοποιηθεί πριν από λίγες μέρες... έβγαλαν τα άπλυτα του κόμματος στην φόρα μέσω Twitter.

Όλα άρχισαν με αφορμή την ανακοίνωση του χρυσαυγίτη ευρωβουλευτή και... κατέληξε στο να διατυπώνονται δημόσια κατηγορίες για προσπάθεια παράνομης χρηματοδότησης της νεοναζιστικής οργάνωσης από την ευρωβουλευτική αποζημίωση του Συναδινού.

Ο Συναδινός απάντησε αμέσως στο ηγετικό στέλεχος της Χρυσής Αυγής, ρίχνοντας τη βόμβα ότι του ζητούταν να χρηματοδοτήσει “παράνομα” το κόμμα.

Ο Γερμενής απάντησε ότι όλοι οι βουλευτές χρηματοδοτούν το κόμμα από τις αποζημιώσεις τους.

Και ο Συναδινός απάντησε ότι χρηματοδοτούσε τη Χρυσή Αυγή, όχι όμως παρανομώντας.

Πληροφορίες: topontiki.gr

To επίμαχο τουίτ:

Ποτέ έως σήμερα δε δέχτηκα να συμβιβαστώ ή & να δεχτώ εκπτώσεις σε θέματα που αφορούσαν στην ηθική μου, στα πιστεύω μου & στην αξιοπρέπεια μου. Από σήμερα θέτω εαυτόν εκτός Χρυσής Αυγής δηλώνοντας ότι θα συνεχίσω & έτσι να αγωνίζομαι για την πατρίδα μου.https://t.co/PHdB7209IG

— EleftheriosSynadinos (@Synadinos_Eleft) 20 Απριλίου 2018