«Γκολ στον αποκλεισμό»: Φιλικό παιχνίδι με συμμετοχή Μητσοτάκη μεταξύ ΝΔ και Ρομά (pics)

Gazzetta team
«Γκολ στον αποκλεισμό»: Φιλικό παιχνίδι με συμμετοχή Μητσοτάκη μεταξύ ΝΔ και Ρομά (pics)
Το φιλικό παιχνίδι διεξήχθη στο Μοσχάτο, ενώ νικήτρια αναδείχθηκε η "dream team" της Νέας Δημοκρατίας με σκόρερ δύο τερμάτων τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Με σκορ 6-4 κατέβαλε η «ποδοσφαιρική» ομάδα της ΝΔ, την ομάδα αποτελούμενη από Ρομά, με την οποία τέθηκε αντιμέτωπη σε φιλικό ματς στο δημοτικό γήπεδο του Μοσχάτου.

Με τέσσερα γκολ του Θοδωρή Ζαγοράκη και δύο του Κυριάκου Μητσοτάκη, η ομάδα της ΝΔ που αγωνίστηκε με μωβ εμφάνιση της αγγλικής Τότεναμ έκλεψε τη νίκη από την ομάδα Ρομά, με στόχο να δοθεί ένα σαφές μήνυμα εναντίον του κοινωνικού αποκλεισμού.

Από μεριάς ΝΔ, ο γραμματέας Λευτέρης Αυγενάκης ξεχώρισε ως κεντρικός αμυντικός, ο σύμβουλος του Κυριάκου Μητσοτάκη, Γιώργος Μυλωνάκης κατέβασε «ρολά» στο τέρμα, ο υπεύθυνος Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας Τάκης Θεοδωρικάκος κινήθηκε κατά βάση στην αριστερή πλευρά, ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου του κόμματος Κωνσταντίνος Ζούλας έδωσε επίσης μάχες στα άκρα, ενώ, τέλος, στο κέντρο αγωνίστηκε και ο γιος του Κυριάκου Μητσοτάκη, Κωνσταντίνος.

Ακόμα, με την ομάδα της ΝΔ αγωνίστηκαν και 2 Έλληνες Ρομά που επίσης ξεχώρισαν αγωνιστικά. Διαιτητής του αγώνα, με ακριβοδίκαιες αποφάσεις, ο γραμματέας Κοινωνικών Δικτύως και Ειδικών Πληθυσμιακών Ομάδων.

Πηγή: reader.gr