Η απάντηση Αδωνι Γεωργιάδη για ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Η απάντηση Αδωνι Γεωργιάδη για ΠΑΟΚ
Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, αναφέρθηκε στην αναβολή της προγραμματισμένης για το απόγευμα του Σαββάτου (17/3) εκδήλωσης στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Αδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στον «Realfm 97,8» υποστήριξε ότι είχε ακυρώσει νωρίτερα την ομιλία του στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης, όπως και τις υπόλοιπες δύο που ήταν να γίνουν την Κυριακή (18/3), αφού δεν ήθελε να «ρίξει λάδι στην φωτιά».

«Τσάμπα πήγαν οι φίλοι του ΠΑΟΚ και έκαναν την φασαρία. Είχα ακυρώσει την ομιλία μου διότι λόγω του αναβρασμού που υπάρχει στην πόλη, δεν ήθελα να ρίξω λάδι στην φωτιά», τόνισε ο κ. Γεωργιάδης.

Απαντώντας σε ερώτηση για το αν ανησυχία για μέτωπο Βορρά – Νότου είπε:

«Εγώ είμαι Μακεδόνας στην καταγωγή. Η Θεσσαλονίκη και Β. Ελλάδα έχει μια αίσθηση αδικίας. Ότι η Αθήνα την καταδυναστεύει. Δεν είναι αλήθεια αλλά έτσι αισθάνονται. Είναι πιθανό το ενδεχόμενο σε μια εποχή παρατεταμένης κρίσης, όπως αυτή που διανύουμε, με ανοιχτά τα εθνικά μας θέματα, ένα γεγονός δευτερεύον όπως η σύγκρουση για μια ομάδα να αποτελέσει καταλύτη για τέτοιου είδους φαινόμενα. Ελπίζω να μη συμβούν. Δεν είναι καλό για την Ελλάδα».