O Bαρεμένος έκλεισε το μικρόφωνο του Άδωνι (vid)

Gazzetta team
O Bαρεμένος έκλεισε το μικρόφωνο του Άδωνι (vid)
Ο Άδωνις Γεωργιάδης ανέβασε τους τόνους και ο Γιώργος Βαρεμένος εκνευρισμένος του έκλεισε το μικρόφωνο.

Η απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου στην ομιλία του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, πυροδότησε νέο γύρο αντιπαράθεσης στη Βουλή. Αυτός περιελάμβανε περισσότερο τα πιο «πικάντικα» θέματα της επικαιρότητας και από λίγο ως καθόλου εκείνο του νομοσχεδίου που συζητείται στη Βουλή σχετικά με την ίδρυση του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, μετά την ομιλία του Δημήτρη Τζανακόπουλου, ζήτησε τον λόγο επί προσωπικού και απάντώντας στον κυβερνητικό εκπρόσωπο που ζήτησε την αποπομπή ή την παραίτησή του, για όσο καιρό το όνομά του εμπλέκεται στην υπόθεση Novartis, σημείωσε χαρακτηριστικά:

«Κύριε υπουργέ, δεν πρόκειται να παραιτηθώ γιατί ο κ. Τσίπρας με την κ. Παπασπύρου, τη δεύτερη μητήρα σας, την κ Θάνου και τον κ. Παπαγγελόπουλο έστησαν αυτή τη σκευωρία Μας λέαγατε «Να κάνετε μήνυση και στο FBI”: ο πρέσβης ανακοίνωσε ότι καμία έρευνα δεν κάνει το FBI για κανέναν πολιτικό Εσείς το στήσατε Και ο κ. Παπαδημητρίου έπαιρνε τα λεφτά, άρα και αυτός πρέπει να παραιτηθεί Αν για όποιον αναφέρεται το όνομά του στη δικογραφία πρέπει να παραιτηθεί, τότε να παραιτηθεί και ο κ. Κουρουμπλής και ο κ. Ξανθός και ο κ. Πολάκης».

Ο προεδρεύων κ. Βαρεμένος σχολίασε ότι στην παρέμβαση του Άδωνι Γεωργιάδη δεν προκύπτει το «επί προσωπικού». Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, σχολίασε με τη σειρά του ότι ο προεδρεύων τον άφησε να μιλήσει έπειτα από προτροπή του κυβερνητικού εκπροσώπου, κάτι που σήμανε και το τέλος της παρέμβασής του, καθώς εκνευρισμένος ο Γιώργος Βαρεμένος ζήτησε να κλείσει το μικρόφωνό του.