Η κόντρα Άδωνι - Πολάκη (vid)

Gazzetta team
Η κόντρα Άδωνι - Πολάκη (vid)
«Εσύ ονειρεύεσαι ότι θα με βάλεις φυλακή», φώναξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στον Παύλο Πολάκη.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ανέφερε κατά το τέλος της ομιλίας του: «Tα πορίσματα για την 4χρονη Μελίνα μένουν κλειδωμένα στα συρτάρια της κ. Παπασπύρου και του ΣΕΕΥΠ, με εντολή της, τα πορίσματα που έχουν εκδοθεί εδώ και ένα χρόνο για το πώς πέθανε το κορίτσι και ευθύνεται η κυρία Πολάκη.

Να το πάρει ο πατέρας να δει πώς πέθανε το παιδί του από εσάς που το καλύπτετε. Πέθανε το παιδί 4 ετών και αντί να ρίξετε φως στην υπόθεση επιτρέπετε στην κ Παπασπύρου και στον κ. Πολάκη να συγκαλύπτει τον θάνατο και έρχεστε και στη βουλή και μιλάτε».

Ο Παύλος Πολάκης που ανέβηκε αργότερα στο βήμα ανέφερε: «Δεν υπάρχει πεδίο συνδιαλλαγής. Για πρώτη φορά συμβαίνει αυτό το πράγμα σε αυτή τη χώρα και γι αυτό κάποιοι έχουν τρομοκρατηθεί τόσο πολύ που προσπαθούν να πατήσουν στον θάνατο ενός κοριτσιού για να τους πλήξουν» ανέφερε. Έχω σώσει χιλιάδες ανθρώπινες ζωές και γνωρίζω τον πόνο και είναι ντροπή. Αν βρεθεί ένας να πει ότι σήκωσα το τηλέφωνο για αυτή την υπόθεση αμέσως θα παραιτηθώ».

Τότε ο Άδωνις Γεωργιάδης απάντησε: «Με θωρείς που σε θωρώ Πολάκη; Εσύ ονειρεύεσαι ότι θα με βάλεις φυλακή, εγώ θα σε βάλω γιατί έχεις δώσει 8 εκατ. στον κ. Γιαννακουλόπουλο χωρίς καμία σύμβαση στο ΚΕΕΛΠΝΟ».