Ο Τσίπρας επισκέφθηκε τους πιλότους της Αεροπορίας στην Σκύρο (pics)

Gazzetta team
Ο Τσίπρας επισκέφθηκε τους πιλότους της Αεροπορίας στην Σκύρο (pics)
Από την Σκύρο όπου ταξίδεψε ο πρωθυπουργός, έστειλε μήνυμα προς πάσακατεύθυνση, σχετικά με την προστασία των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων.

Λίγες μέρες μετά τις τουρκικές προκλήσεις στο Αιγαίο, Αλέξης Τσίπρας και Πάνος Καμμένος πραγματοποίησαν επίσκεψη με συμβολικό χαρακτήρα στην 135 Σμηναρχία Μάχης στη Σκύρο.

Ο πρωθυπουργός και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας συνομίλησαν με τους πιλότους των μαχητικών αεροσκαφών, τους τεχνικούς της Πολεμικής Αεροπορίας και το προσωπικό της Σμηναρχίας, τους συνεχάρησαν και τους ευχήθηκαν για τη Σαρακοστή.

«Ο Πρωθυπουργός στη Σκύρο συνομίλησε με τους μαχητές του Αιγαίου τους άγρυπνους τεχνικούς της ΠΑ και όλο το προσωπικό συγχαίροντας τους και ευχόμενος καλή Σαρακοστή», έγραψε σε ανάρτηση του στο Twitter ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, ανεβάζοντας και τη σχετική φωτογραφία.

Τσίπρας: Ήρθα σ’ αυτούς που προστατεύουν τα κυριαρχικά μας δικαιώματα

«Με την ευκαιρία της παρουσίας μου στο νησί της Σκύρου, επισκέφθηκα σήμερα με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας την 135η Σμηναρχία Μάχης. Συνομιλήσαμε με τους πιλότους και τους τεχνικούς που βρίσκονται σε διαρκή επιφυλακή για την προστασία των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων», έγραψε ο πρωθυπουργός στο Τwitter. Μαζί ανέβασε και τρεις φωτογραφίες από την επίσκεψή του στη Μοίρα.

Στη Σκύρο για τριήμερο ο πρωθυπουργός

Στη Σκύρο ταξίδεψε μαζί με την οικογένεια του ο Αλέξης Τσίπρας. Ο πρωθυπουργός βρέθηκε στο νησί μαζί με τη σύζυγό του Μπέτυ και τα δύο τους παιδιά προκειμένου να περάσουν το τριήμερο.

O κ. Τσίπρας με την οικογένειά του θα παρακολουθήσουν από κοντά τις καρναβαλικές εκδηλώσεις και το πρωτότυπο έθιμο με το «Γέρο» και τη «Κορέλα».