Ο Τσίπρας δίνει το στίγμα του για πολιτικές εξελίξεις και ΣΥΡΙΖΑ

Gazzetta team
Ο Τσίπρας δίνει το στίγμα του για πολιτικές εξελίξεις και ΣΥΡΙΖΑ
Ξεκινούν το απόγευμα οι διήμερες εργασίες της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ με την ομιλία του πρωθυπουργού και προέδρου του κόμματος, Αλέξη Τσίπρα.

Με βασικό θέμα τις πολιτικές εξελίξεις αλλά και τον σχεδιασμό του κόμματος και τις δράσεις της επόμενης περιόδου, με το βλέμμα στο τέλος του μνημονίου τον Αύγουστο του 2018. Ενώ στο επίκεντρο θα βρεθούν και οι εξελίξεις στις διαπραγματεύσεις για την ονομασία της ΠΓΔΜ.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και μέλος της Κ.Ε. Σταύρος Αραχωβίτης δηλώνει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ πως «με τη σημερινή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής ευελπιστώ ότι θα γίνει μία γόνιμη συζήτηση για την προετοιμασία, το επόμενο διάστημα, της καθαρής εξόδου από την σκληρή επιτροπεία» ενώ προσθέτει με νόημα «αναγκαστήκαμε να βαδίσουμε ένα δρόμο που δεν ήταν η επιλογή μας. Ωστόσο καταφέραμε να κρατήσουμε όρθια την κοινωνία και ταυτόχρονα να αποκαταστήσουμε την αξιοπιστία της χώρας στο Διεθνές πεδίο. Η χώρα χρειάζεται πιο γρήγορα και πιο αποφασιστικά Βήματα από μας. Έχουμε υποχρέωση να την ωθήσουμε σε μία αναπτυξιακή τροχιά με συνθήκες δίκαιης ανάπτυξης προς όφελος των εργαζομένων και της κοινωνίας».

Οι εργασίες της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ, θα λάβουν χώρα στο ξενοδοχείο «Wyndham Grand Hotel» και ξεκινούν σήμερα Παρασκευή στις 6 το απόγευμα και ολοκληρώνονται το Σάββατο στις 8 το βράδυ. Συγκεκριμένα σήμερα Παρασκευή οι εργασίες ξεκινούν στις 6 το απόγευμα και ολοκληρώνονται στις 9 το βράδυ. Αύριο Σάββατο οι εργασίες ξεκινούν στις 10 το πρωί και ολοκληρώνονται στις 8 το βράδυ.

Σημειώνεται πως κατά τη διάρκεια των εργασιών της ΚΕ θα πραγματοποιηθεί η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Κόμματος.