Κρατάει για τα καλά η κόντρα Πολάκη - Τσοχατζόπουλου (pics)

Gazzetta team
Κρατάει για τα καλά η κόντρα Πολάκη - Τσοχατζόπουλου (pics)
Συνεχίζεται αμείωτη η κόντρα που ξέσπασε μεταξύ του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ και του Κρητικού πολιτικού.

Την αντίδραση του Άκη Τσοχατζόπουλου προκάλεσε η αναβολή της εκδίκασης της αγωγής που είχε καταθέσει η Βίκυ Σταμάτη κατά του Παύλου Πολάκη.

Ένα εικοσιτετράωρο μετά την αναβολή της συζήτησης ,για τον Απρίλιο του 2019, μετά από αίτημα του συνηγόρου του υπουργού, ο Άκης Τσοχατζόπουλος χαρακτηρίζει «άνανδρο, χυδαίο υβριστή και λασπολόγο» τον Παύλο Πολάκη.

Ολόκληρη η δήλωση του Άκη Τσοχατζόπουλου:

«Ο άνανδρος, χυδαίος υβριστής και λασπολόγος, Υπουργός Υγείας στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ κύριος Πολάκης, πέτυχε χτες την αναβολή της συζήτησης της αγωγής εναντίον του, από τη σύζυγό μου Βασιλική Τσοχατζοπούλου, την οποία τσαλαπάτησε και διαπόμπευσε με πρόσφατες δηλώσεις του στην επικοινωνιακή αγορά των media, που μοναδικό σκοπό είχαν να πλήξουν την τιμή και την υπόληψη της, ως συζύγου μου και μάνας του ανήλικου παιδιού μας.

Δεν πέτυχε όμως, ούτε να διαφύγει, ούτε να αποδράσει. Προσωρινά μόνο. Τέτοιες ακραία παράνομες συνταγματικά συμπεριφορές, που εκδηλώνονται με τη θεσμική ιδιότητα αυτού που λασπολογεί και υβρίζει - ειδικά όταν είναι Υπουργός - , υπονομεύουν τη Δημοκρατία, τους θεσμούς και την ίδια την κοινωνία και τιμωρούνται από τη Δικαιοσύνη»

Η αναβολή της εκδίκασης είχε προκαλέσει και την αντίδραση της Βίκυς Σταμάτη που χαρακτήρισε τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας «άνανδρο».

Υπενθυμίζεται πως η Βίκυ Σταμάτη ζητά αποζημίωση ενός εκατομμύριου ευρώ για όσα έγραψε ο κ. Πολάκης στο Facebook σχολιάζοντας τη χειρονομία που έκανε η ίδια στους δημοσιογράφους όταν βγήκε από τη φυλακή.

Πηγή: reader.gr