Επικό σαρδάμ από τον Μάκη Μπαλαούρα που μπέρδεψε την Ευρυτανία με τη Μεγάλη Βρετανία (pic & vid)

Gazzetta team
Επικό σαρδάμ από τον Μάκη Μπαλαούρα που μπέρδεψε την Ευρυτανία με τη Μεγάλη Βρετανία (pic & vid)
Ο βουλευτής από την Ηλεία σε μία προσπάθειά του να αναλύσει τις προσπάθειες της κυβέρνησης για την πάταξη της φοροδιαφυγής μπέρδεψε λιγάκι τα τοπωνύμια.

Και… εκπαιδευτική η τηλεόραση της Βουλής. Μόλις πριν λίγο ενημερώθηκαν οι τηλεθεατές της, διά στόματος Μάκη Μπαλαούρα, ότι ο Γκόρντον Μπράουν υπήρξε πρώην Πρωθυπουργός όχι της Μεγάλης Βρετανίας, αλλά της.. Ευρυτανίας.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εκ παραδρομής ολοκληρώνοντας την ομιλία του στη συζήτηση του νομοσχεδίου για τις διατάξεις που αφορούν στο κοινωνικό μέρισμα, είπε πως έλαβε ένα email από τον πρώην επικεφαλής των εργατικών της Μεγάλης Βρετανίας σχετικά με τα μέτρα αντιμετώπισης της φοροδιαφυγής.

«Πήρα ένα email από τον Γκόρντον Μπράουν τον προηγούμενο Πρωθυπουργό των Εργατικών στην Ευρυτανία ο οποίος ζήτησε στήριξη για να υλοποιήσουν αυτά τα μέτρα που είχαν συζητήσει το 2010…».

Το λεκτικό… ατόπημα του κ. Μπαλαούρα σχολίασε με χιούμορ ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης με ανάρτησή του στο facebook: «Μόνο ο Μπαλαούρας στηρίζει το όραμά μας για τη Μεγάλη Ευρυτανία».

Πηγή: reader.gr