ΣΥΡΙΖΑ: «Θα παραμείνει όνειρο θερινής νυκτός η εφαρμογή του προγράμματος της ΝΔ για την Παιδεία»

Gazzetta team
ΣΥΡΙΖΑ: «Θα παραμείνει όνειρο θερινής νυκτός η εφαρμογή του προγράμματος της ΝΔ για την Παιδεία»
Ο ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε με ανακοίνωσή του όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την Παιδεία στο 2ο προσυνέδριο της Νέας Δημοκρατίας.

Την τοποθέτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, στο πλαίσιο του 2ου προσυνεδρίου της ΝΔ για την Παιδεία, σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του, στην οποία σημειώνει: «Ευτυχώς, για την κοινωνία και την εκπαιδευτική κοινότητα, η απειλή ότι θα εφαρμοστεί το πρόγραμμα της ΝΔ στην Παιδεία θα παραμείνει άλλο ένα όνειρο θερινής νυκτός του κ. Μητσοτάκη.

η παράδοση σε ιδιωτικά συμφέροντα των σχολείων και των πανεπιστημίων, η εμπορευματοποίηση του δημόσιου αγαθού της Παιδείας, θα μείνουν στις σελίδες του προγράμματός του».

Αναφορικά με όσα δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ περί πάταξης της ανομίας, η Κουμουνδούρου υπενθυμίζει ότι: «οι πρόσφατες υποθέσεις και τα σκάνδαλα διαφθοράς και διασπάθισης δημοσίου χρήματος στα οποία εμπλέκονται στελέχη του κόμματός του, μιλάνε από μόνα τους» και καταλήγοντας τονίζει:

«Οι αγώνες της εκπαιδευτικής κοινότητας για στήριξη και αναβάθμιση της δημόσιας εκπαίδευσης και οι εκπαιδευτικές μεταρρυθμίσεις της κυβέρνησης αποτελούν την καλύτερη απάντηση στον αμετανόητα νεοφιλελεύθερο κ. Μητσοτάκη».