Ο «Έλληνας» Τομ Χανκς αναρωτιέται: «Τώρα θα πάω στρατό και θα πληρώνω φόρους;» (vid)

Gazzetta team
Ο «Έλληνας» Τομ Χανκς αναρωτιέται: «Τώρα θα πάω στρατό και θα πληρώνω φόρους;» (vid)
«Η Ελλάδα είναι παράδεισος», είπε ο Τομ Χανκς και σαν γνήσιος Έλληνας περισσότερο από όλα του αρέσει να ξυπνάει μεσημέρι και να ξενυχτάει μέχρι τις 3 τα ξημερώματα στις ταβέρνες!

«Ωστόσο, έχω κάποιες απορίες, μετά την πολιτογράφησή μου ως Έλληνας πολίτης: Πρέπει να πάω στον στρατό; Γιατί ούτως ή άλλως δεν θα ήμουν καλός για αυτό. Πονάνε τα γόνατά μου και είμαι γέρος! Επίσης, πρέπει να πληρώνω φόρους; Ή αρκεί να πληρώνω με μετρητά και όλα καλά;», διερωτήθηκε χαριτολογώντας ο Τομ Χανκς, σε εκδήλωση μετά την απονομή στις Χρυσές Σφαίρες 2020.

«Είναι μεγάλη τιμή. Είμαι Έλληνας εδώ και 32 χρόνια. Η Ελλάδα είναι παράδεισος. Έχω γυρίσει όλον τον κόσμο, έχω πάει στα ομορφότερα μέρη της Γης, τίποτα δεν είναι σαν την Ελλάδα. Η γη, ο ουρανός, το νερό κάνουν καλό στην ψυχή σου. Είναι ιαματικό μέρος!

Ειδικά όταν προσαρμοστείς σε αυτό το φανταστικό πρόγραμμα των Ελλήνων, βάσει του οποίου κοιμάσαι μέχρι το μεσημέρι, μένεις ξύπνιος και συζητάς στην ταβέρνα μέχρι τις 3 τα ξημερώματα! Η καλύτερη ζωή που μπορεί να κάνει κάποιος», είπε και κέρδισε τις καρδιές μας.

Πηγή: reader.gr