Η απάντηση του Star για το φιάσκο στο GNTM: «Δεν φταίμε εμείς» (vid)

Gazzetta team
Η απάντηση του Star για το φιάσκο στο GNTM: «Δεν φταίμε εμείς» (vid)
Έντονη ενόχληση επικρατεί στο Star μετά το φιάσκο στον τελικό του GNTM, με τους ιθύνοντες του καναλιού να αναγνωρίζουν το λάθος, κάνοντας λόγο για «απόλυτη αστοχία», αλλά να τονίζουν, επίσης, ότι το φταίξιμο ανήκει εξ ολοκλήρου στην εταιρεία που είχε αναλάβει την ψηφοφορία...

Όπως μεταδόθηκε στην εκπομπή «Μεσημέρι #Yes» του OPEN, στο STAR είναι ιδιαιτέρως ενοχλημένοι για το φιάσκο με την ψηφοφορία στον τελικό του GNTM, αναγνωρίζοντας το λάθος και κάνοντας λόγο για «απόλυτη αστοχία».

Ωστόσο, οι ιθύνοντες του καναλιού ξεκαθαρίζουν πως το φταίξιμο δεν είναι δικό τους, αλλά της ​Megaphone, της εταιρείας που είχε αναλάβει την ψηφοφορία...

Θυμίζουμε, από την παραγωγή είχε αποφασιστεί η ψηφοφορία να μη γίνει μέσω SMS, αλλά μέσω μιας διαδικτυακής πλατφόρμας, στα πρότυπα άλλων μεγάλων show στο εξωτερικό.

Με το που ξεκίνησε η μονόλεπτη διαδικασία, ωστόσο και όταν έφτασε τις 360.000 συμμετοχές, έγινε το black out, «παγώνοντας» τα μεγάλα... κεφάλια του καναλιού, που παρακολουθούσαν από το κοντρόλ.

Η Βίκυ Καγιά πήγε σε διαφημιστικό διάλειμμα και τότε η διοίκηση του Star αποφάσισε η νίκη να μοιραστεί ανάμεσα σε Κάτια και Αννα-Μαρία, που είχαν έρθει πρώτες στις προτιμήσεις των κριτών.