Σκυλίτσα-Χάτσικο στο Αίγιο περιμένει εδώ και 1,5 χρόνο το αφεντικό της που πέθανε, έξω από το μαγαζί του (pic)

Gazzetta team
Σκυλίτσα-Χάτσικο στο Αίγιο περιμένει εδώ και 1,5 χρόνο το αφεντικό της που πέθανε, έξω από το μαγαζί του (pic)
Την απίστευτη ιστορία του Χάτσικο, που έγινε ταινία, θυμίζει η εικόνα στο Αίγιο εδώ και 1,5 χρόνο, μιας αδέσποτης σκυλίτσα να περιμένει καρτερικά το αφεντικό της που πέθανε, έξω από το μαγαζί του...

Τη Ριρίκα, όπως είναι το όνομα της όμορφης, αδέσποτης σκυλίτσας, φρόντιζε για πολλά χρόνια ένας έμπορος ονόματι Χάρης Μπογδάνος, έξω από το μαγαζί του, στο Αίγιο.

Πριν από 1,5 χρόνο, όμως, ο κος Μπογδάνος αναγκάστηκε να κλείσει την επιχείρησή του, καθώς αρρώστησε και δυστυχώς, λίγο αργότερα πέθανε...

Η Ριρίκα, όμως, θυμίζοντας τον περίφημο Χάτσικο, περιμένει ακόμη εκεί, έξω από το μαγαζί, και δεν λέει να το κουνήσει!

Για καλή της τύχη, όπως ακριβώς έγινε και με τον Χάτσικο, η γειτονιά την υπεραγαπάει και τη φροντίζει.

Ένας κάτοικος της περιοχής, ο Γιάννης Τζόβολος, έφερε στο «φως» τη συγκινητική ιστορία, αναρτώντας μια χαρακτηριστική φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook και γράφοντας:

«Η Ριρίκα είναι μια όμορφη και σέξυ αδεσποτούλα. Κυρία! Πριν 6-7 περίπου χρόνια, μια ωραία μέρα ερωτεύτηκε τον κύριο Χάρη που τον είδε τυχαία στη γειτονιά της. Αμοιβαίος έρωτας! Ο κύριος Χάρης τη φρόντιζε και την πρόσεχε σαν τα μάτια του! Είχα πάθει πλάκα πώς έκαναν και οι δυο μόλις έβλεπε ο ένας τον άλλον. Τι χαρές, τι νάζια, τι παιχνίδια!
Πριν ενάμιση περίπου χρόνο, ο κύριος Χάρης αρρώστησε βαριά και δεν ξαναπήγε στο γραφείο του… και ούτε θα ξαναπάει.
Η Ριρίκα όμως είναι ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ εκεί και τον περιμένει! Έξω από το γραφείο του και περιμένει να γυρίσει ο κύριος Χάρης της… και θα τον περιμένει όσο ζει!

ΥΓ1 Τη Ριρίκα την προσέχει όλη η γειτονιά.
ΥΓ2 Να τα αγαπάτε ρε! Τέτοια ανιδιοτελή αγάπη μέχρι θανάτου δεν πρόκειται να τη βρείτε πουθενά!».