Όταν ο δυνατότερος άνθρωπος στον κόσμο αιμορραγούσε από τα βάρη που έπεσαν στα γεννητικά του όργανα (pics)

Gazzetta team
Όταν ο δυνατότερος άνθρωπος στον κόσμο αιμορραγούσε από τα βάρη που έπεσαν στα γεννητικά του όργανα (pics)
O Eddie Hall μάλιστα είπε πως παρά την μεγάλη αιμορραγία, κατάφερε να οδηγήσει μόνος του το αυτοκίνητο μέχρι το νοσοκομείο.

Ένα ομολογουμένως τρομακτικό περιστατικό θυμήθηκε ο Eddie Hall στην πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε στην Sun.

Ο 31χρονος, ο οποίος για 6 χρόνια, από το 2011 έως και το 2016, έχει κερδίσει την 1η θέση στο UK's Strongest Man, ενώ το 2017 είχε ανακηρυχθεί ως ο δυνατότερος άνθρωπος στον κόσμο, έχει στο... ενεργητικό του ένα περιστατικό πολύ σοβαρού τραυματισμού στα γεννητικά όργανα.

«Ήμουν στην πρέσα ποδιών και είχα βάλει πάρα πολλά βάρη. Ξαφνικά άκουσα ένα μεγάλο θόρυβο και αυτά έπεσαν, με αποτέλεσμα να προσγειωθούν στο πέος μου. Σχεδόν πέθανα στην αιμορραγία», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Ήταν πολύ άσχημα. Δεν μπορούσε να γίνει χειρότερα. Δεν έκλαψα από τον πόνο ζητώντας βοήθεια. Τα σήκωσα, τα έβαλα στην ασφάλεια και οδήγησα μέχρι το νοσοκομείο για να κάνω ράμματα. Ευτυχώς μετά από σύντομο χρονικό διάστημα επέστρεψα στο γυμναστήριο».

Ο Eddie Hall στην συνέντευξη αυτή, αναφέρθηκε στους αρκετούς καναπέδες φίλων του που έχει σπάσει, όταν κάθετε σε αυτούς και δεν αντέχουν το βάρος του, ενώ τόνισε πως όποτε ταξιδεύει είναι σε business class, καθώς οι οικονομικές θέσεις δεν τον χωράνε.

Και πως να τον χωρέσουν αφού μιλάμε για έναν άνθρωπο που τρώει 8.000 θερμίδες καθημερινά, έχει ύψος 1.90 και ζυγίζει 186 κιλά.