Τον κατηγόρησαν ότι κλέβει ρεύμα και αυτός τους πυροβόλησε στα πόδια (vid)

Gazzetta team
Τον κατηγόρησαν ότι κλέβει ρεύμα και αυτός τους πυροβόλησε στα πόδια (vid)
Ένας άνδρας μπήκε στο διαμέρισμά του, πήρε το... οπλοπολυβόλο του και πυροβόλησε έναν γείτονά του στα πόδια επειδή τον κατηγορούσαν ότι έκλεβε ρεύμα! ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ!

Ένας άνδρας, το σπίτι του οποίου -όπως μπορείτε να δείτε- έχει βυθιστεί στο σκοτάδι, καθώς του έχουν κόψει το ηλεκτρικό, τσακώνεται με τους γείτονες, οι οποίοι ισχυρίζονται ότι έκλεβε ρεύμα, με αποτέλεσμα ολόκληρη η πολυκατοικία να έχει μείνει χωρίς θέρμανση λόγω χρεών!

Τότε, ο άνδρας, ατάραχος, μπαίνει στο σπίτι του. Οι γείτονες συνεχίζουν τη συζήτηση, ψάχνοντας στα κινητά τους λογαριασμούς και αποδείξεις, και κανείς δεν μπορεί να διακρίνει τι ακριβώς κάνει μέσα στα σκοτάδια.

Κάποια στιγμή ακούγεται η κόρη του άνδρα να του φωνάζει, προσπαθώντας να τον αποτρέψει, κλαίγοντας, από αυτό που έχει βάλει στο μυαλό του...

Ο άνδρας, ωστόσο, είναι αμετάπειστος: Έχει πάρει το... οπλοπολυβόλο του, οπλίζει και πυροβολεί ψυχρά έναν γείτονά του στα πόδια!

Το θύμα πέφτει αιμόφυρτο στο πάτωμα, με τον τύπο να πυροβολεί και δεύτερη φορά! Οι υπόλοιποι ένοικοι τρέχουν πανικόβλητοι και ουρλιάζοντας προς τα πίσω, ενώ ο τραυματίας σέρνεται στο απέναντι διαμέρισμα.

Το απίστευτα άγριο, πραγματικά, περιστατικό, έλαβε χώρα στο Κίεβο της Ουκρανίας, με τον άνδρα να συλλαμβάνεται μετά από λίγη ώρα...