5 απάνθρωπες δοκιμασίες του GNTM (pics & vids)

Gazzetta team
5 απάνθρωπες δοκιμασίες του GNTM (pics & vids)
To reality μόδας που και φέτος κλέβει τις εντυπώσεις έχει ακόμα πολύ μέλλον αναφορικά με τις δοκιμασίες που θα κληθούν να βγάλουν εις πέρας τα κορίτσια προκειμένου να αναδειχθούν το επόμενο Next Top Model

Ας το παραδεχτούμε: όλοι το βλέπουμε. Ακόμα και όταν έχει Champions League έχουμε στο κινητό το Star να παίζει και κλέβουμε καμιά ματιά όταν έχει ημίχρονο, αλλαγή ή ακόμα και πλάγιο άουτ. Γιατί όμως μας αρέσει τόσο ένα reality που αφορά τη μόδα; Βασικά μας αρέσει επειδή είναι ένα reality που δεν αφορά καθόλου τη μόδα.

Για αυτό και οι άντρες το βλέπουν πιο φανατικά από τις γυναίκες. Δεν έχει να κάνει με ρούχα υψηλής ραπτικής ή κάτι εξειδικευμένο σχετικά με την μόδα που δε θα μας κέντριζε ούτε στο ελάχιστο. Έχει να κάνει με «διαβασμένες» γυναίκες αναφορικά με τη showbiz που ξέρουν γιατί έχουν μπει, ξέρουν τι να πουν στην κάμερα, δεν τις νοιάζει να βγουν κακές ή μισητές.

Και όλοι συζητάμε την άλλη μέρα τις ατάκες που ακούστηκαν.

Α, επίσης μερικές από αυτές είναι και κουκλάρες.

Προχωράμε λοιπόν.

Τα κορίτσια έχουν μπει στο Next Top Model με μοναδικό στόχο να γίνουν διάσημες, να προκαλέσουν ντόρο. Και το ξέρουν αυτό και οι κριτές και οι τηλεθεατές.

Δείτε τις αποδόσεις για τη νικήτρια του GNTM 2

Και μπράβο τους γιατί στο κάτω κάτω ένα reality είναι, οπότε πρέπει να είσαι τελείως αδαής για να μη ξέρεις τι σε περιμένει από αυτό.

Για αυτό λοιπόν και οι ίδιες ανέχονται να φωτογραφίζονται με ένα πύθωνα γύρω από τον λαιμό τους.

Ή να μπαίνουν σε κοντέινερς στον καύσωνα και να πρέπει να φερθούν φυσιολογικά.

Ή να κάνουν το πιο σκληρό πράγμα που μπορεί να τύχει σε μια γυναίκα: Να τους κόψουν τα μαλλιά χωρίς να τις νοιάζει πως θα μοιάζουν!

Αυτές όμως οι δοκιμασίες είναι παιχνιδάκι μπροστά σε αυτές τις 5 που ακολουθούν και πραγματικά θα ήταν αδύνατο να τις φέρουν εις πέρας.

Πάμε να τις δούμε μαζί.

Να μην τσακωθούν μεταξύ τους

Ξεκινάμε με την πιο σκληρή από όλες. Είναι ίσως η δοκιμασία που ακόμα και 500.000 και τον Μπραντ Πιτ δικό σου να κερδίζεις, καμιά γυναίκα ποτέ δε θα τα κατάφερνε να την ολοκληρώσει. Και μπορεί φέτος να μην έχουμε την «τριάδα φωτιά» του περσινού Next Top Model που μας χάρισε στιγμές όπως αυτές:

Αλλά κάτι κάνουν και αυτές που είναι αυτή τη σεζόν:

Δείτε τις αποδόσεις για τη νικήτρια του GNTM 2

Να φάνε τρόφιμα που δεν είναι Gluten Free

Η δοκιμασία είχε ως εξής. Όλες οι διαγωνιζόμενες διαλέγουν μαγιο και μεταφέρονται σε μια αίθουσα που μποστρά τους είναι ένα πιάτο που έχει: μια ζαμπονοτυρόπιτα, μια μερίδα προβατίνα στα κάρβουνα, ένα δίπιτο με γύρο/τυροκαυτερή/πατάτα/ντομάτα. Το (επίδοξο) μοντέλο που θα καταναλώσει το φαγητό του πιο γρήγορα θα κερδίσει και την δοκιμασία και το μεγάλο έπαθλο, το οποίο είναι πρώτο τραπέζι σε πανηγύρι που σερβίρεται γίδα βραστή. Υπέροχο. Εκεί θα φανεί πραγματικά ποια κοπέλα το θέλει πολύ και ποια ήρθε μόνο και μόνο για να πάρει καμιά δεκαριά χιλιάδες followers στο Instagram.

Να μη τα φτιάξουν με τον Σνικ ή άλλον ραπερ

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο ράπερ/τράπερ Σνικ είναι το νέο hot ζευγάρι της Αθήνας εδώ και λίγο καιρό. Με μαθηματική ακρίβεια οι μισές κοπέλες από το Next Top Model θα καταλήξουν με κάποιον τράπερ καθώς αυτό το επάγγελμα είναι πολύ στα πάνω του τώρα. Βγάζοντας από το παιχνίδι τον Sin Boy που έχει πιο σημαντικά πράγματα να ασχοληθεί τώρα όπως το αν η γη είναι επίπεδη, μένουν 5-6 πολύ δυνατά χαρτιά που μάλλον θα καταλήξουν μαζί. Ας ελπίσουμε να μη γίνει και οι κοπέλες να γυρίσουν ξανά στην αγκαλιά των τριτοκλασάτων λαϊκών τραγουδιστών που μεταξύ μας τώρα, έτσι κι αλλιώς θα τα έφτιαχναν και χωρίς να έμπαιναν στο παιχνίδι.

Να μην εκνευρίσουν την Ζενεβιέβ

Ο άνθρωπος που πιάνει τα 100 πιο γρήγορα και από Bugatti Veyron, η γυναίκα που νευριάζει ακόμα και αν κάποιος... ζει και αναπνέει, πραγματικά δίνει πολύ αγώνα για να κρατηθεί σε «κόσμια» επίπεδα στο Next top Model. Και προφανώς δεν της δίνουμε άδικο. Είναι δύσκολη δουλειά έως και ακατόρθωτη. Έχεις να κάνεις με κορίτσια που έχουνε μπει σε ένα reality με σκοπό να κερδίσουν, να γίνουν διάσημες και να κατατροπώσουν όλες τις υπόλοιπες. Άρα όλοι μπορούμε να καταλάβουμε τι αγώνα δίνει η Ζενεβιέβ για να μη πάρει ένα ΑΚ-47 στα χέρια της όταν ακούει «δεν το κάνω αυτό, δε με νοιάζει». Εμείς μαζί της μέχρι το τέλος πάντως.

Δείτε τις αποδόσεις για τη νικήτρια του GNTM 2

Να εξαναγκάσουν τον Μπράτη να πει καλή κουβέντα για άνθρωπο

Ο άνθρωπος που η τελευταία καλή κουβέντα που είπε για ζωντανό ον ήταν όταν είχαμε ακόμα ΠΑΣΟΚ, ο κριτής που κάνει τον Γκόρντον Ράμσεϊ να μοιάζει με πρωτάκι στο δημοτικό, είναι ο αγαπημένος όλων χωρίς καμία αμφιβολία. Και αυτό γιατί βγάζει μια ανεπιτίδευτη κακία, μια χολή, που λατρεύεις να τον μισείς. Είναι σαν τον Ρονάλντο, που μπορεί όλη η ομάδα να πανηγυρίζει το γκολ που τις χάρισε τον τίτλο, αλλά εκείνος να είναι μόνος του σε μια γωνία και να λυπάται επειδή δεν το έβαλε εκείνος. Είδωλο.

21+ ετών /ΚΕΘΕΑ: 2109215776/Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC/ Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας