Έπεσε «μαύρο» στο Fortnite και οι gamers έχουν εξεγερθεί (pics & vids)

Gazzetta team
Έπεσε «μαύρο» στο Fortnite και οι gamers έχουν εξεγερθεί (pics & vids)
Έναν εφιάλτη ζουν οι απανταχού φανατικοί gamers του Fortnite!

Πριν λίγες ώρες, ένας αστεροειδής κατέστρεψε τον κόσμο του παιχνιδιού στο τέλος της 10ης σεζόν, με το δημοφιλέστερο παιχνίδι στον κόσμο να ρίχνει «μαύρο».

Όχι δια παντός φυσικά, αφού η 11η σεζόν αναμένεται να είναι διαθέσιμη την Πέμπτη -ίσως και αύριο, Τρίτη (15/10), καθώς οι πιέσεις είναι ασφυκτικές και ο κίνδυνος επανάστασης πιο ορατός από ποτέ...

Παρότι, ωστόσο, μιλάμε για ένα προγραμματισμένο «μαύρο» και μόνο για λίγες ημέρες, οι απανταχού φανατικοί gamers του Fortnite και ιδίως οι μαθητές γυμνασίου (σε αυτές τις ηλικίες κάνει θραύση), έχουν χάσει τον ύπνο τους -αντί να τον βρουν, τώρα που δεν κρατούν στα χέρια τους ένα χειριστήριο.

Ορισμένοι, δε, στο Twitter ετοιμάζονται να... εξεγερθούν!

Το «μαύρο» στο παιχνίδι έπεσε με έναν αστεροειδή να καταστρέφει τον κόσμο του -ένα νησί, στο οποίο 100 παίκτες προσπαθούν να σκοτώσουν ο ένας τον άλλον, μέχρι να μείνει ένας νικητής.

Αυτό που βλέπουν αυτήν τη στιγμή οι gamers -και θέλουν να σπάσουν ή σπάνε τις οθόνες τους- είναι μια μαύρη τρύπα και ενίοτε κάποιους μυστηριώδεις αριθμούς, που δεν βγάζουν νόημα.

Μάλιστα η δημιουργός του παιχνιδιού, Epic Games, έχει διαγράψει όλα τα tweets της.