Η ερωτική σκηνή ενός σήριαλ έγινε viral στην Ασία (vid)

Gazzetta team
Η ερωτική σκηνή ενός σήριαλ έγινε viral στην Ασία (vid)
Ένα νορβηγικό σίριαλ το «Dumpa» έγινε viral σε χώρες της Ασίας για μία ερωτική του σκηνή και τώρα οι υπεύθυνοι του καναλιού ψάχνουν να βρουν το λόγο, καθώς επίσης και πως θα προστατέψουν το προϊόν τους.

Πράγματι το «Dumpa» του σταθμού P3 έκανε το γύρο των χωρών της νοτιοανατολικής Ασίας. Το "επίμαχο" πλάνο δείχνει μία κοπέλα με εσώρουχα που συναντά έξω από την πόρτα της το σύντροφό της που είναι στρατιώτης.

Εκείνη "ορμά" πάνω του από επιθυμία, αλλά η ιστορία δεν έχει χάπι εντ, αφού της αποκαλύπτει ότι πάσχει από ένα σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα. Η σύντροφός του τον εγκαταλείπει, με τα κλάματα να είναι στην... ημερήσια διάταξη..

Ο Έρικ Σολχάιμ, για λογαριασμό του καναλιού P3, διαπίστωσε ότι υπήρξε ραγδαία αύξηση των προβολών στο YouTube. Τα πιο πολλά "χτυπήματα" ήλθαν από την Ινδία (που έφτασε το 40% του συνόλου), το Πακιστάν, την Ινδονησία, το Μπανγκλαντές και την Τουρκία. Τόνισε ότι θεωρεί πως αυτό συνέβη καθώς το πορνογραφικό περιεχόμενο είναι αποκλεισμένο στις χώρες αυτές. Αξίζει να σημειωθεί ότι το βίντεο αυτό αφαιρέθηκε από την ηλεκτρονική πλατφόρμα, όχι όμως και από το Facebook.

Οι υπεύθυνοι δεν αποκλείουν τη λήψη μέτρων όπως ο γεωγραφικός αποκλεισμός και ο υπεύθυνος των social media του P3 δήλωσε ότι: «Έχουμε μάλλον άλλες ευκαιρίες από το μπλοκάρισμα των βίντεο, αλλά διαπιστώσαμε ότι αυτό ήταν το καλύτερο που μπορούσαμε να κάνουμε βραχυπρόθεσμα. Είναι σε αναμονή και μπορεί να επανέλθουν αργότερα».