Ηλικιωμένοι σε κέντρο αποκατάστασης βρέθηκαν θετικοί σε χρήση κοκαΐνης (pics)

Gazzetta team
Ηλικιωμένοι σε κέντρο αποκατάστασης βρέθηκαν θετικοί σε χρήση κοκαΐνης (pics)
Όλα ξεκίνησαν όταν οι νοσηλεύτριες είδαν ασθενή να δίνει σε άλλον, ένα δολάριο κυλινδρικά τυλιγμένο.

Όταν ακούς για κέντρο αποκατάστασης που φιλοξενεί κυρίως ηλικιωμένους, το μυαλό σου πάει σε παππούδες που δυσκολεύονται να συντηρηθούν μόνοι τους.

Φαίνεται όμως πως το Regal Care στο Νιού Χέβεν του Κονέκτικακτ, αποτελεί ξεχωριστή περίπτωση, κρίνοντας κανείς από τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες μέρες.

Το συγκεκριμένο κέντρο λοιπόν τιμωρήθηκε από το τμήμα δημόσιας υγείας με πρόστιμο 1.680 δολαρίων επειδή υπήρξαν πελάτες του, που βρέθηκαν θετικοί σε χρήση κοκαΐνης.

Όλα ξεκίνησαν τον Απρίλιο του 2018, όταν οι νοσηλεύτριες είδαν ασθενή να δίνει σε άλλον, ένα δολάριο κυλινδρικά τυλιγμένο.

Αμέσως το μυαλό τους πήγε στη χρήση του συγκεκριμένου ναρκωτικού, με αποτέλεσμα να τον υποβάλουν σε ειδική εξέταση, τα αποτελέσματα της οποίας επαλήθευσαν τους φόβους τους.

Ο υπεύθυνος γιατρός διέταξε να γίνεται καθημερινά έρευνα στο συγκεκριμένο δωμάτιο για τις επόμενες ημέρες, όμως το ψάξιμο έγινε μόλις δύο φορές.

Σύμφωνα με την αναφορά του τμήματος, ένας άλλο ασθενής βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο πάτωμα, αιμορραγώντας από την μύτη, ενώ λίγες μέρες αργότερα ένας άλλος βρέθηκε θετικός και αυτός στο συγκεκριμένο ναρκωτικό.

Όταν ρωτήθηκαν πως έφτασε στα χέρια τους, έδειξαν μία συγκεκριμένη νοσοκόμα, η οποία απολύθηκε.

Ωστόσο, αυτό δεν ήταν αρκετό, προκειμένου το Regal Care να γλιτώσει το πρόστιμο.