Spetses mini Marathon και ΙΕΚ ΣΒΙΕ στηρίζουν τους νέους με πράξεις (vid)

Gazzetta team
Spetses mini Marathon και ΙΕΚ ΣΒΙΕ στηρίζουν τους νέους με πράξεις (vid)
Το Spetses mini Marathon εξασφάλισε μία πλήρη υποτροφία φοίτησης δύο ακαδημαϊκών ετών, ύψους €6.500 στο ΙΕΚ ΣΒΙΕ, για έναν Σπετσιώτη ή μια Σπετσιώτισσα, στην ειδικότητα της επιλογής του/της. Το Gazzetta μίλησε με τους ανθρώπους πίσω από τη συμφωνία και έχει το βίντεο.

Το Spetses mini Marathon, ως ένας «ζωντανός» οργανισμός όχι μόνο αθλητισμού, αντλώντας ορμή από την αλληλεπίδρασή του με την τοπική κοινωνία και την προσφορά του στο νησί, συνδυάζει πάντοτε τη δράση του με παράπλευρες πρωτοβουλίες που ενισχύουν τους δημότες του νησιού. Στο πλαίσιο της προαναγγελίας της δεκαετούς επετειακής χρονιάς, η Οργανωτική Επιτροπή, θέλοντας να στηρίξει τη νέα γενιά του νησιού, ανακοινώνει με μεγάλη χαρά ότι εξασφάλισε μία πλήρη υποτροφία φοίτησης δύο ακαδημαϊκών ετών, ύψους €6.500 στο ΙΕΚ ΣΒΙΕ, για έναν Σπετσιώτη ή μια Σπετσιώτισσα, στην ειδικότητα της επιλογής του/της.

Ενδυναμώνοντας ακόμη περισσότερο αυτή την πρωτοβουλία και απευθυνόμενοι σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο κομμάτι της κοινωνίας των Σπετσών, το ΙΕΚ ΣΒΙΕ χορηγεί 50% έκπτωση επί των ετησίων διδάκτρων σε όλους τους Μεταλυκειακούς αποφοίτους του Δήμου Σπετσών. Επιπλέον, η συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών προβλέπει έκπτωση 45% στα δίδακτρα φοίτησης για κάθε συμμετέχοντα του Spetses mini Marathon 2019.

Οι δικαιούχοι θα έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν ανάμεσα σε περιζήτητες ειδικότητες των τομέων Αθλητισμού, Τουρισμού, Επισιτισμού, Διοίκησης & Οικονομίας, Παιδαγωγικών, Υγείας & Ομορφιάς κ.ά.

Το Gazzetta επισκέφτηκε το ΙΕΚ ΣΒΙΕ, μίλησε με την Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής του Spetses mini Marathon, Μαρίνα Κουταρέλλη και τον Γενικό Διευθυντή του ΙΕΚ ΣΒΙΕ, Νίκο Καστρινάκη και έχει το βίντεο.

Το Spetses mini Marathon 2019 θα διεξαχθεί το τριήμερο 4-6 Οκτωβρίου.

Περισσότερα στο www.spetsesmarathon.com