Εκπληκτικός σκύλος: Φτιάχνει σάντουιτς για το αφεντικό του και φέρνει μέχρι και την μπύρα του (vid)

Gazzetta team
Εκπληκτικός σκύλος: Φτιάχνει σάντουιτς για το αφεντικό του και φέρνει μέχρι και την μπύρα του (vid)
Είναι γνωστό σε όλους πόσο πιστά, αφοσιωμένα και υπάκουα είναι τα σκυλιά. Είναι τα ζώα που μπορείς να τα εκπαιδεύσεις να κάνουν σχεδόν τα πάντα.

Ένα αξιαγάπητο λαμπραντόρ στην Αμερική, θέλει να ευχαριστήσει με κάθε τρόπο το αφεντικό του και κυρίως να μην τον κουράζει.

Το πανέξυπνο, ομολογουμένως, σκυλί φτιάχνει το σάντουιτς του ιδιοκτήτη του ενώ φέρνει μέχρι και την μπύρα του. Μάλιστα του έχουν βάλει ένα σχοινί στο ψυγείο ώστε να μπορεί να το ανοίγει και να κάνει όσα θέλει.

Το πεντάχρονο σκυλί, που ονομάστηκε Boone, εκπαιδεύτηκε για να εκτελέσει τα χρήσιμα καθήκοντα του ιδιοκτήτη Brent Kramer, 26 ετών, από το Λούισβιλ του Κεντάκυ.

Ο ιδιοκτήτης του σκυλιού τράβηξε βίντεο την στιγμή που ο σκύλος φτιάχνει το σάντουιτς μετά από παράκληση του αφεντικού του.

Το βίντεο ξεκινά με τον κ. Kramer να λέει: «δώσε μου το ζαμπόν», και ο Boone τρέχει στο ψυγείο επιλέγει το κουτί του ζαμπόν από το ράφι με το στόμα του και επιστρέφει.

Τότε ο σκύλος στέκεται και περιμένει την επόμενη διαταγή του: «θα μου φέρεις το τυρί» και ο Boone ανταποκρίνεται αμέσως.

Επιστρέφοντας στο ψυγείο, παίρνει το πακέτο τυριού από το ράφι, αλλά καθώς τρέχει πίσω συνεχίζει να ρίχνει το πακέτο και ο κ. Kramer γελάει.

Τότε φαίνεται να προσπαθεί να δαγκώσει το πακέτο, αλλά ακούει τον ιδιοκτήτη του όταν λέει «όχι, δεν είναι για σένα».

Με το σκυλί να αγωνίζεται να πάρει το πακέτο πίσω, ο κ. Kramer το κάνει ο ίδιος και στη συνέχεια ζητά τη μουστάρδα.

Για άλλη μια φορά, ο Boone δεν έχει κανένα πρόβλημα να βρει αυτό που του ζητήθηκε και φέρνει το μπουκάλι μουστάρδας στον κύριό του, ο οποίος τον ανταμείβει λέγοντάς του «καλό αγόρι».

Τέλος, λέει ο κ. Kramer, "και ίσως μια μπύρα; Μία μπύρα για να τελειώσει και όπως και πριν και η μπύρα... έφτασε.