Βατράχια πήραν... συναινετικό διαζύγιο αφού έφεραν εις πέρας την αποστολή τους (pics)

Gazzetta team
Βατράχια πήραν... συναινετικό διαζύγιο αφού έφεραν εις πέρας την αποστολή τους (pics)
Ένας μεγάλος έρωτας έληξε άδοξα.

Ένας ασυνήθιστος γάμος έγινε στην Ινδία. Μπορεί για την συγκεκριμένη χώρα να μην είναι ασυνήθιστο, αλλά για τον υπόλοιπο κόσμο σίγουρα είναι.

Νύφη και γαμπρός ήταν δυο βατράχια! Συγκεκριμένα παντρεύτηκαν τον Ιούλιο για να κατευνάσουν τον ινδουιστικό θεό των βροχών, τον Λόρδο Indra, και να φέρουν την εύνοια και τις βροχοπτώσεις στο Bhopal που επλήγη από ξηρασία.

Η αποστολή εξετελέσθη καθώς όχι απλά έβρεξε, αλλά η περιοχή πλημμύρισε και έτσι αποφασίστηκε... συναινετικό διαζύγιο.

Από το γάμο των βατράχων, το Madhya Pradesh έχει πλημμυρίσει με βροχή, περίπου 26 τοις εκατό περισσότερο από το κανονικό, προκαλώντας πλημμύρες σε όλη την πολιτεία, συμπεριλαμβανομένων των ρεκόρ βροχής στο Bhopal την Κυριακή.

Κάνε like στην σελίδα του Gazzetta.gr/plus στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!​

Τόσο επιτυχής ήταν ο γάμος που από τις βροχές άνοιξαν δύο πύλες του φράγματος Bhopal Kaliyasot και του φράγματος Bhadbhada, ενώ οι πύλες του φράγματος Kolar άνοιξαν για πρώτη φορά μέσα σε τρία χρόνια.

Ο υπερβολικά επιτυχημένος γάμος έπρεπε να τερματιστεί και τα μέλη του Om Shiv Seva Shakti Mandal της περιοχής Indrapuri χώρισαν συμβολικά τα βατράχια την Τετάρτη το βράδυ, ψάλλοντας μάντρα.

Οι βροχοπτώσεις αναμένεται να μειωθούν σε ισχύ, θα συνεχιστούν για τις επόμενες τρεις με τέσσερις ημέρες, σύμφωνα με το Μετεωρολογικό Τμήμα της Ινδίας.