Νέος λογαριασμός στο Instagram χρεώνει πλουσιόπαιδα χιλιάδες δολάρια για να δημοσιεύει φωτογραφίες τους (pics)

Gazzetta team
Νέος λογαριασμός στο Instagram χρεώνει πλουσιόπαιδα χιλιάδες δολάρια για να δημοσιεύει φωτογραφίες τους (pics)
Όσοι ελπίζατε πως το 2019 θα είναι λιγότερο περίεργο -και χαζό- επιτρέψτε μας να σας διαψεύσουμε και να σας παρουσιάσουμε το ''Golden Price Tag''.

Θυμάστε τα ''Rich Kids of Instagram'';

Αν όχι, δεν χρειάζεται να το «κάψετε» και πολύ για να καταλάβετε τι είναι...

Κάνε like στην σελίδα του Gazzetta.gr/plus στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!​

Ακριβώς. Μια τηλεοπτική εκπομπή, ουσιαστικά, που ακολουθούσε σε ολόκληρο τον κόσμο πλουσιόπαιδα του Instagram, τα οποία ξόδευαν αδιανόητα ποσά στα πιο ακριβά πράγματα, ειδικά στις διακοπές τους. Τα συγκεκριμένα παιδιά, ωστόσο, εξακολουθούν να χρειάζονται ακριβά πράγματα, για να χαλάσουν τα χρήματά τους και εδώ είναι που έρχεται το ''Golden Price Tag''.

Αυτός ο νέος λογαριασμός του Instagram, λοιπόν, χρεώνει υπέρογκα ποσά για να αναρτήσει τη φωτογραφία σου. Ναι.

Το χειρότερο, ωστόσο, δεν είναι αυτό. Το χειρότερο είναι ότι υπάρχουν άνθρωποι που, πράγματι, έχουν πληρώσει, προκειμένου να δουν τη μούρη τους να φιγουράρει στον συγκεκριμένο λογαριασμό...

Μέχρι στιγμής, υπάρχουν μόνο πέντε άτομα που μπορούμε να δούμε στο ''Golden Price Tag'', το οποίο, προς το παρόν, έχει λιγότερους από 4.000 followers. Κάτι μας λέει, βέβαια, πως το νούμερο αυτό θα αλλάξει σύντομα. Προς τα πάνω.

Στο βιογραφικό του εν λόγω λογαριασμού, μπορείτε να ενημερωθείτε για το ποσό που έχει δαπανήσει κάθε παιδί για την ανάρτηση της φωτογραφίας του. Όσο για τις φωτογραφίες, είναι ακριβώς αυτό που θα περιμέναμε... Φανταχτερά αυτοκίνητα, γήπεδα γκολφ, σαμπάνιες κτλ.

Για παράδειγμα και σύμφωνα με το ''Golden Price Tag'', ο παραπάνω τύπος έχει ξοδέψει 3.600 δολάρια, αφού κάθε like τού κοστίζει 24 δολάρια! Η Katja, δε, που είναι πρώτη σε likes, φέρεται να έχει δαπανήσει περισσότερα από 5.000 δολάρια για τη φωτογραφία της. Και συνεχίζουν, φυσικά, να «τα σκάνε», όσες μαζεύουν καρδούλες.

Αν σας περισσεύουν και εσάς τίποτα χιλιάδες ευρώ, δοκιμάστε το.