Σκύλος μερακλής ενεργοποίησε αισθησιακό κανάλι

Gazzetta team
Σκύλος μερακλής ενεργοποίησε αισθησιακό κανάλι
Το αφεντικό του δεν ξέρει τίποτα.

Από τα σκυλιά όλα να τα περιμένεις. Αλλά αυτό πια...

Προκειμένου να μην πληρώσει τα 63 ευρώ της έξτρα χρέωσης, ένας τύπος στη Βόρεια Καρολίνα κατηγόρησε τον σκύλο του πως, με κάποιον τρόπο, κατάφερε και ενεργοποίησε αισθησιακό κανάλι!

Και τον πίστεψαν.

Και μπράβο του.

Ο 58χρονος Τόμας Μπαρνς είπε στην εταιρεία συνδρομητικής τηλεόρασης ότι ο σκυλάκος του -ράτσας μπισόν φριζέ και ονόματι Μαρτίνο- πήδηξε στο κρεβάτι του, πάτησε το τηλεκοντρόλ με την πατούσα του και παρήγγειλε το περίφημο Hustler.

Τώρα, αν νομίζετε ότι λέει ψέματα, διαβάστε τη συνέχεια...

Όταν το αφεντικό του κατάλαβε τι έχει συμβεί, κάλεσε αμέσως την εταιρεία, η οποία του είπε πως όλα είναι εντάξει και ότι το πρόβλημα θα λυθεί με το να κλειδώσουν ξανά το κανάλι και να μη χρεωθεί για την... αταξία του σκύλου του.

Μόνο που, όταν έλαβε τον λογαριασμό, έπαθε σοκ, καθώς και είχε χρεωθεί και το Hustler δεν είχε απενεργοποιηθεί! Πλήρωσε, λοιπόν, όλο το ποσό και στη συνέχεια έκανε καταγγελία στην Επιτροπή Επικοινωνιών, εξηγώντας τους τι είχε συμβεί. Το αποτέλεσμα; Η εταιρεία τού ζήτησε συγγνώμη και του υποσχέθηκε πως τα χρήματα της έξτρα χρέωσης θα επιστραφούν άμεσα στον λογαριασμό του!

Εν ολίγοις, άπαντες πίστεψαν ότι ο σκύλος ενεργοποίησε το αισθησιακό κανάλι.

Εσείς;