Επιχείρησε να ληστέψει πρωταθλήτρια μποξέρ, του διέλυσε την «οικογένεια»! (vid)

Gazzetta team
Επιχείρησε να ληστέψει πρωταθλήτρια μποξέρ, του διέλυσε την «οικογένεια»! (vid)
Ας ελπίσουμε να είναι καλά στην υγεία του... Και να σκεφτεί ξανά το επαγγελματικό του μέλλον.

Από τις λίγες, η αλήθεια είναι, περιπτώσεις, που ακούς για ληστεία και αναρωτιέσαι αν είναι καλά ο δράστης και όχι το θύμα!

Στο Σικάγο, πριν λίγες μέρες, ένας... ανυποψίαστος ληστής επιχείρησε να κλέψει το κινητό μιας κοπέλας, στον δρόμο, την ώρα που πήγαινε γυμναστήριο.

Για κακή του τύχη, όμως, η κοπέλα ήταν η Claire Quinn: Πρωταθλήτρια μποξέρ και κάτοχος Χρυσών Γαντιών!

Το αποτέλεσμα;

Αυτό που φαντάζεστε...

Η Quinn εξαπέλυσε μία τρομερή αντεπίθεση και με απανωτά χτυπήματα στα γεννητικά όργανα του επίδοξου ληστή, τον έβγαλε νοκ άουτ!

Πρώτα, πάντως, ο δράστης είχε προλάβει να χτυπήσει πισώπλατα την μποξέρ, απαιτώντας να του δώσει το κινητό της, ωστόσο η συνέχεια ήταν οδυνηρή για τον ίδιο.

«Με χτύπησε πολύ δυνατά και μετά από αυτό, απλά δεν σταμάτησα να του ρίχνω γροθιές με το δεξί μου χέρι στα γεννητικά του όργανα! Δεν υπάρχει... γλυκός τρόπος να το πω αυτό και να το θέσω όμορφα», ήταν το σχόλιο της Quinn στη ''Sun'', ενώ τόνισε χαρακτηριστικά: «Αν είναι να με χαρακτηρίσει κάποιος μετά από αυτό, θέλω να λέει ''αυτή είναι η κοπέλα που έριξε γροθιά στα γεννητικά όργανα του ληστή'' και όχι να λέει πως είμαι το θύμα ενός εγκλήματος. Άλλωστε, το δεξί μου χέρι ρίχνει νοκ άουτ τις αντιπάλους μου στο ρινγκ. Τους τελευταίους τέσσερις-πέντε αγώνες μου τους έχω κερδίσει με νοκ άουτ. Γιατί να μην το χρησιμοποιήσω, λοιπόν; Θα μπορούσα να του δώσω απλά το κινητό μου. Αλλά όχι. Άπλωσες τα χέρια σου πάνω μου; Δεν θα το ανεχθώ αυτό».