700 άτομα πήγαν στην κηδεία θύματος του μακελειού στο Ελ Πάσο επειδή δεν είχε οικογένεια (pics & vid)

Gazzetta team
700 άτομα πήγαν στην κηδεία θύματος του μακελειού στο Ελ Πάσο επειδή δεν είχε οικογένεια (pics & vid)
Σε καμία περίπτωση δεν περίμενε τέτοια ανταπόκριση, ο σύντροφος της Margie Reckard όταν έκανε έκκληση στον κόσμο να παρευρεθεί στην κηδεία της 63χρονης, καθώς δεν είχε οικογένεια.

Ο άνθρωπος είναι καλό για το χειρότερο και για το καλύτερο... Κάποια γεγονότα, πραγματικά σε γεμίζουν αισιοδοξία για ένα καλύτερο αύριο, όπως αυτό που έγινε στο Τέξας.

Μεταξύ των θυμάτων του μακελειού που έγινε εκεί πριν από δύο εβδομάδες, ήταν και μία 63χρονη.

Η Margie Reckard όμως δεν είχε άλλον στον κόσμο, πέρα από τον σύντροφό της, Antonio Basco, ο οποίος απεύθυνε έκκληση στον κόσμο να πάει στην κηδεία της, προκειμένου να μην είναι μόνος του στο τελευταίο αντίο που θα της έλεγε.

Όταν όμως προέβη σε αυτή την κίνηση, σε καμία περίπτωση δεν περίμενε την ανταπόκριση που υπήρχε.

Όπως ανέφερε το Buzzfeed News συνολικά έδωσαν το παρών στο La Paz Faith Center πάνω από 700 άτομα, τα οποία δεν γνώριζε η Margie.

Ένας τύπος πέταξε από το Λος Άντζελες για να βρεθεί εκεί, ενώ ένας άλλος έκανε ταξίδι 5 ωρών για να βρεθεί στην τελετή.

Ο επί δύο δεκαετίας σύντροφος του θύματος δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που έβλεπε, καθώς η πρόκληση του γραφείου κηδειών είχε τεράστια ανταπόκριση.

Είναι χαρακτηριστικό πως ο χώρος μπορούσε να φιλοξενήσει μόλις 250 άτομα, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μία τεράστια ουρά, προκειμένου να όλοι να μπορέσουν να συλληπηθούν τον Antonio.