Πάνω 6.000 άνθρωποι έχουν κάνει ασφάλεια ζωής σε περίπτωση που τους απαγάγουν εξωγήινοι (pic & vid)

Gazzetta team
Πάνω 6.000 άνθρωποι έχουν κάνει ασφάλεια ζωής σε περίπτωση που τους απαγάγουν εξωγήινοι (pic & vid)
Ένα γραφείο στην Φλόριντα ασφαλίζει ανθρώπους για ενδεχόμενη απαγωγή τους από εξωγήινους, δίνοντας αποζημίωση 10 εκατομμύρια δολάρια.

Πάνω από 6.000 ασφάλειες σε περίπτωση απαγωγής από εξωγήινους έχει πουλήσει ένα τύπος στην Φλόριντα των ΗΠΑ.

Ο Mike St Lawrence έχει γραφείο στο Altamonte Springs όπου μεταξύ άλλων προσφέρει ένα έγγραφο με το οποίο πιστοποιεί πως θα αποζημιώσει όποιον μπει στο στόχαστρο των εξωγήινων με 10 εκατομμύρια δολάρια.

Βέβαια, όπως εύκολα καταλαβαίνετε οι περισσότεροι, η όλη υπόθεση είναι για χαβαλέ και δεν πρόκειται για σοβαρή υπηρεσία.

«Προσπαθώ να τους δώσω να καταλάβουν οτι η όλη υπόθεση είναι για πλάκα. Τους βάζω να διαβάζουν όλους τους όρους όπου μεταξύ άλλων αναφέρεται οτι τα 10 εκατομμύρια θα καταβληθούν σε 10 εκατομμύρια χρόνια. Κοινώς, θα τους δίνω ένα δολάριο το χρόνο για όσο ζήσω εγώ ή όσο ζήσουν αυτοί», είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε πως αν κάποιος δεν μπορεί να καταλάβει το αστείο, τότε δεν συνεχίζει: «Δεν θέλω να κλέψω τον κόσμο».

Βέβαια, αν κάποιος αποφασίσει να ζητήσει την αποζημίωσή του, θα πρέπει να αποδείξει αυτό που λέει πως του συνέβη. Το συμφωνητικό λοιπόν προβλέπει αποδείξεις για το τί ήταν αυτό, από που κατάγεται, τι αριθμό είχε το UFO, φωτογραφία από τους εξωγήινους και τέλος μία υπογραφή από αυτούς.

Πολύ γραφειοκρατία δηλαδή...

Τέλος το κόστος ανέρχεται στα 24,95 δολάρια ή 19.95 αν το πιστοποιητικό της ασφάλειας, το πάρεις σε ψηφιακή μορφή.