Μία γυναίκα υποστηρίζει πως ταξίδεψε στον χρόνο και έμεινε έγκυος από εξωγήινους (vid)

Gazzetta team
Μία γυναίκα υποστηρίζει πως ταξίδεψε στον χρόνο και έμεινε έγκυος από εξωγήινους (vid)
Η πρωταγωνίστρια της ιστορίας υποστηρίζει πως ταξίδεψε στο 3.500 και έμεινε εγκλωβισμένη εκεί.

Τα social media, αλλά και η εξέλιξη της τεχνολογίας με το διαδίκτυο έχει δώσει πεδίο ελεύθερο σε διάφορες ιστορίες επιστημονικής φαντασίας.

Μία από αυτές, που έχει γίνει viral το τελευταίο διάστημα, αφορά μία γυναίκα που όχι απλά υποστηρίζει πως ταξίδεψε στο χρόνο, αλλά οτι έμεινε έγκυος από έναν εξωγήινο.

Η... περιπέτειάς της, την οποία αφηγείται στο κανάλι ApexTV του Youtube χωρίς να γνωστοποιεί τα στοιχεία της, ξεκινάει όταν ήταν 18 ετών και σπούδαζε στο Παρίσι.

Ένας καθηγητής, της πρότεινε μία δουλειά σε ένα εργαστήριο, την οποία δέχθηκε...

Στα δύο χρόνια που ήταν εκεί, διαπίστωσε πως υπήρχαν δωμάτιο που απαγορευόταν η είσοδος σε άτομα χωρίς εξουσιοδότηση. Κάτι που κατάφερε να αποκτήσει μετά από καιρό, διαπιστώνοντας πως εκεί βρισκόταν μία μηχανή με την οποία ταξίδευες στον χρόνο.

Η επιθυμία της να πραγματοποιήσει ένα τέτοιο ταξίδι, έγινε πραγματικότητα όταν συμπεριλήφθηκε σε μία ομάδα 20 ατόμων που πήγε στο 3.500, όπου ο κόσμος είχε μετατραπεί σε έναν τεράστιο πεδίο μάχης εξαιτίας των ραδιενεργών και των μαγνητικών κυμάτων.

Μάλιστα όχι απλά εγκλωβίστηκε εκεί χωρίς να μπορεί να γυρίσει, αλλά αιχμαλωτίστηκε από εξωγήινους.

Από όλη την ομάδα, μόνο εκείνη επέζησε και άγνωστο πως κατάφερε να γυρίσει πίσω.

Μόνο που όπως υποστηρίζει, δεν ήρθε μόνη της, καθώς είναι 5 μηνών έγκυος, μεταφέροντας ένα έμβρυο που είναι μισό άνθρωπος και μισό εξωγήινος.