Ηλικιωμένος ευχαρίστησε τους γιατρούς ενός νοσοκομείου με κέικ γεμάτο κάνναβη (pics)

Gazzetta team
Ηλικιωμένος ευχαρίστησε τους γιατρούς ενός νοσοκομείου με κέικ γεμάτο κάνναβη (pics)
O παππούς ήθελε να ευχαριστήσει το προσωπικό και τους πήγε λίγο από το κέικ που είχε περισσέψει από τα γενέθλια του εγγονού του.

Σε περιπέτειες μπήκε κατά λάθος ένας ηλικιωμένος κύριος στο Τσέσαιρ της Αγγλίας, μετά την νοσηλεία του στο Warrington Hospital.

Έχοντας πάρει εξιτήριο από εκεί, θέλησε να ευχαριστήσει το προσωπικό για την φροντίδα που του παρείχαν και έτσι αποφάσισε να τους κεράσει λίγο κέικ.

Μόνο που δεν ήταν από τα συνηθισμένα, καθώς είχε προετοιμαστεί ειδικά για τα γενέθλια του εγγονού του, ο οποίος αποδείχθηκε λίγο... μερακλής.

Γιατί; Πολύ απλά γιατί είχε μέσα του μεγάλη ποσότητα κάνναβης, κάτι που ο ηλικιωμένος κύριος δεν γνώριζε.

Βλέποντας λοιπόν οτι περίσσεψε αποφάσισε να το πάει στο νοσοκομείο, με την κατάσταση να ξεφεύγει και τελικά να καλείται η αστυνομία.

Οι υπεύθυνοι του νοσοκομείου αρχικά δήλωσαν πως κανείς δεν πρόλαβε να το δοκιμάσει, όμως λίγο αργότερα είπαν πως ένας έφαγε, χωρίς να νιώσει κάποιες παρενέργειες.

Στη συνέχεια όμως αποδείχθηκε πως τελικά 2-3 νοσηλευτές έφαγαν από αυτό και μετά από λίγο άρχισαν να νιώθουν μία υπερβολική χαλάρωση, που ευτυχώς δεν επηρέασε την λειτουργία του νοσοκομείου.

Κάπου εκεί κλήθηκε η αστυνομία που πήρε ένα κομμάτι από το κέικ, το οποίο εξέτασαν και βρήκαν πως περιείχε μεγάλη ποσότητα κάνναβης.

Ο ηλικιωμένος κύριος κλήθηκε για εξηγήσεις, είπε τι έγινε και αφέθηκε ελεύθερος. Αφού όμως πρώτα κλήθηκε μέχρι και ο εγγονός για συστάσεις.